Чемпіонат U19. «Зоря» – «Динамо». Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Зоря» – «Динамо». Прев’ю матчу

Поєдинок пройде в Запоріжжі на стадіоні «Торпедо», початок об 11:00.

«Зоря» U19 (Луганськ)

Юнацька команда «Зорі» проводила тренувальні збори в Запоріжжі. У рамках підготовки до нового сезону підопічні Василя Баранова провели три спаринги, і в усіх здобули перемоги – над однолітками з «Інгульця» (4:1), «Маріуполя» (3:1) та «Олександрії» (1:0).

А от зі старту чемпіонату U19 відчути смак перемоги луганці поки не можуть. У стартовому поєдинку «Зоря» не змогла вдома обіграти «Олександрію» – 1:1 (гол у луганців забив Фрімпонг), а потім поділила очки з «Інгульцем», попри те що суперник із 34-ї хвилини грав удев’ятьох, – 2:2 (відзначилися Нагнойний та Алефіренко).

«Динамо» U19 (Київ)

Юнацька команда «Динамо» готувалася до нового сезону на заміській клубній базі у Віті-Литовській, де створені всі умови для якісного тренувального процесу. Підопічні Ігоря Костюка провели три спаринги, зігравши внічию з новачком другої ліги столичним «Лівим Берегом» – 2:2 (голи у динамівців – Скрипник, гравець на перегляді), розгромивши «Колос» із Ковалівки – 4:1 (гравець на перегляді, Яцик, Горбач, Блізніченко), а також мінімально поступившись чернігівській «Десні» – 1:2 (Скрипник).

Пропустивши стартовий тур юнацької першості, у якому «біло-сині» мали зустрічатися із закарпатським «Минаєм», у рамках 2-го туру підопічні Ігоря Костюка переграли вдома рівненський «Верес» – 2:0 (Царенко, 59, Горбач, 87).

Офіційні особи матчу

Арбітр – Єрємєєв Є.О. (Миколаїв)
Асистенти арбітра – Настусенко Є.О. (Київська обл.), Башкіров Д.Є. (Донецька обл.)
4-й арбітр – Мосейчук А.О. (Бердянськ)
Суддівський спостерігач – Березка С.М. (Київська обл.).

Останній матч один проти одного

Сезон 2020/2021. Чемпіонат U19. 18-й тур

14.03.2021. Запоріжжя, НТБ «Металург»

«Зоря» – «Динамо» – 1:0

«Зоря»: Сапутін, Єлець, Басовський (Фрімпонг, 81), Мельник, Златьєв (Сміян, 46), Нагнойний (к) (Шаповалов, 74), Євтушенко, Кисіль, Лук’янченко (Хлань, 46), Лєгостаєв, Нерух (Сербінов, 69)

«Динамо»: Ігнатенко, Малиш, Філатов, Опанасенко, Кузик, Блізніченко (к), Тлумак, Царенко (Скрипник, 81), Бенедюк (Яцик, 61), Ісадченко (Велетень, 56), Попов.

Гол: Мельник (26).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер