Чемпіонат юнацьких команд. 2-й тур. «Динамо» – СК «Дніпро-1». Прев’ю матчу

Чемпіонат юнацьких команд. 2-й тур. «Динамо» – СК «Дніпро-1». Прев’ю матчу

У неділю, 28 серпня, київське «Динамо» проведе матч 2-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2022/2023. Суперником «біло-синіх» стане СК «Дніпро-1» із Дніпра.

Поєдинок відбудеться на одному з полів клубної бази у Віті-Литовській, початок – о 13:00.

«Динамо» (Київ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

На першому етапі підготовки «біло-сині» поступилися аматорському «Штурму» з Іванкова (2:3) та розгромили столичний ФА «Арсенал-Київ» (3:0).

На другому динамівці вирушили за кордон, де взяли участь у двох турнірах. У Празі підопічні Ігоря Костюка перемогли англійську «Астон Віллу» (1:0), зіграли внічию з чеською «Славією» (2:2) та перемогли чеську «Спарту» (1:1, 4:3 по пенальті), ставши бронзовим призером. А у Швейцарії «біло-сині» розгромили місцевий «Базель» (5:1), обіграли англійський «Фулхем» (2:1) та мексиканський «Тигрес» (3:1), поступилися по пенальті іспанській «Валенсії» (основний час – 3:3), а в матчі за третє місце знову виявилися сильнішими за «Фулхем» (4:2).

Повернувшись до Києва, динамівці зіграли ще два спаринги, поступившись «Колосу» з Ковалівки (0:1) та обігравши криворізький «Кривбас» (3:2).

У стартовому турі чемпіонату «біло-сині» впевнено здолали «Інгулець» із Петрового, розгромивши суперника на клубній базі у Віті-Литовській – 4:1. Голи забивали Котуха, Янчишин, Маткевич та Горбач, а останній цілком міг оформлювати дубль, але не реалізував пенальті на початку другого тайму.

СК «Дніпро-1» (Дніпро)

Інформації про підготовку та кадрові зміни у складі юнацької команди СК «Дніпро-1» немає. Також дніпряни пропускали й перший тур юнацької першості – їхній поєдинок проти «Олександрії» перенесено на 15 листопада.

Суддівські призначення

Арбітр у полі – Артеменко А.І. (Миколаїв)

Асистенти арбітра – Асмаковець В.М. (Чернігів), Ожійов К.П. (Суми)

Четвертий арбітр – Гаркуша О.В. (Київ)

Спостерігач арбітражу – Годулян В.І. (Одеса)

Останній матч між командами

Чемпіонат U19 2021/2022. 12-й тур

«Динамо» - «Дніпро-1» - 3:0 (2:0)

24.10.2021. Київ. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Нещерет – Малиш, Дячук (Боль, 46), Бурда, Танчак - Яцик (к), Скрипник (Царенко, 81), Мельниченко (Бражко, 65), Блізніченко, Шулянський (Н.Волошин, 65) – Горбач (Попов, 65).

«Дніпро-1»: Канарейкін, Чалий, Березанський, Попов, Ніколишин (Козубенко, 46), Матюшенко, Лебедєв (к) (Бешляга, 46), Мельниченко (Єршов, 78), Демиденко, Кравченко (Руденко, 46), Ківінда (Колодежний, 46).

Голи: Скрипник (36), Мельниченко (41), Царенко (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер