Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. 1/2 фіналу. «Динамо» – «Карпати» – 2:0

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. 1/2 фіналу. «Динамо» – «Карпати» – 2:0

Набравши максимум очок у груповому турнірі, динамівці не мали наміру припиняти свою переможну ходу й у плей-оф. Із перших хвилин підопічні Андрія Фартушняка та Олександра Стужука пішли вперед, і вже в дебюті могли виходити вперед, але спочатку Титаренко неточно пробив після навісу з кутового, а згодом Горбачу не вдався удар із лінії воротарського майданчика, й м’яч прикотився в руки воротарю.

Львів’яни, у свою чергу, також продемонстрували, що не випадково вийшли до півфіналу. Після подачі з кутового захисники «біло-синіх» дозволили супернику пробити по своїх воротах головою, але, на щастя, м’яч пролетів повз ворота, а ще в одному епізоді свою реакцію довелося демонструвати Ісаченку, який парирував удар здалеку. А як нападник «Карпат» не забив із меж воротарського майданчика, влучивши у Чубатого після навісу партнера з лівого флангу, не збагнув ніхто з футболістів та тренерів.

Перед самою перервою команди обмінялися забійними моментами. Спочатку львів’яни вибачили захист «Динамо», коли після метушні у штрафному майданчику не поцілили в рамку з кількох метрів, а у відповідь Горбач без перешкод пробивав метрів із восьми по центру воріт, але в останній момент м’яч зрадницьки зрізався з ноги Ігоря та став легкою здобиччю для воротаря.

Із поновленням гри «Карпати» продемонстрували, що всерйоз розраховують на перемогу – зокрема, в одному з епізодів нападник пробивав головою після помилки Ісаченка на виході, але, на щастя, не поцілив у рамку воріт, а трохи згодом наш воротар уже ліквідував загрозу після виходу віч-на-віч. Динамівці відповіли моментом Горбача, який увірвався до штрафного майданчика та пробивав із кута воротарського, але й у цьому моменті надійно зіграв голкіпер, парирувавши удар майже впритул.

Здавалося, що матч потихеньку тягнеться до серії пенальті, але в компенсований час «біло-сині» таки дотиснули суперника. Причому забили навіть не один м’яч, а цілих два: спочатку Горбач замкнув головою навіс із лівого флангу, а перед самим фінальним свистком Слесар завершив атаку точним ударом метрів із десяти повз голкіпера.

2:0 – «Динамо» виходить до фіналу ДЮФЛУ, де зустрінеться з донецьким «Шахтарем», який у іншому півфіналі обіграв одеський «Чорноморець» із аналогічним рахунком.

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Коментувати особливо немає чого. Хлопці – молодці, граючи вже четверту гру за п’ять днів, дотерпіли, віддали багато сил. Лише похвалити можу. У «Карпат», як і у нас, також були моменти, аби забити першими. Справді, десь нам пощастило, але, як кажуть, щастить сильнішим. Якби ми ще реалізацію підтягнули, було б ще краще. А за бажанням, самовіддачею претензій до них немає. Так само, як і до фізичної форми хлопців, – якщо в компенсований час до атаки підключається правий захисник та забиває гол, це свідчення того, що сили у наших футболістів ще є (посміхається).

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. 1/2 фіналу

«Динамо» – «Карпати» (Львів) – 2:0 (0:0).

«Динамо»: 1.Ісаченко, 16.Слесар, 13.Чубатий, 19.Волковицький (3.Березинець, 57), 2.Єременко, 4.Ганжола, 18.Мельниченко (8.Александров, 43), 5.Царенко, 21.Поліщук (20.Фернандо, 46), 14.Титаренко (7.Філатов, 31), 11.Горбач.

Запасні: 23.Кочерга, 26.Басок.

«Карпати»: 1.Герета, 3.Слюбик, 4.Холод, 2.Романик, 5.Важинський, 7.Варфоломєєв, 23.Федор О., 99.Пастух, 9.Галикін (28.Добрянський, 39) 20.Столярчук, 10.Бобик (11.Федор А., 44).

Запасні: 77.Ярош, 18.Петришин, 15.Кітела, 8.Омеляновський, 16.Цебрівський.

Голи: Горбач (60+1), Слесар (60+4).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер