Чемпіонат молодіжних команд: «Динамо» - «Таврія» - 6:0!

Чемпіонат молодіжних команд: «Динамо» - «Таврія» - 6:0!

Дві поспіль перемоги (домашній розгром «Металіста» і вольовий успіх у Маріуполі), напевно, додали впевненості підопічним Олександра Хацкевича. Посилив команду і десант, відправлений у молодіжку за ігровою практикою з першої команди. Денис Бойко зайняв місце у воротах, нігерієць Айіла Юссуф діяв у центрі оборони, а в півзахисті компанію капітану Віталію Буяльському, склали серб Мілош Нінкович, бразилець Дуду і Сергій Рибалка.

Серйозний настрій на гру динамівська молодь позначила вже в дебюті матчу. Звичною активністю на полі відзначався Дуду, який раз по раз розхитував захист суперника. Сміливо до атакувальних дій підключався Юссуф, але його ударам не вистачало точності. Реалізувати свою перевагу, як ігрову, так і територіальну, «Динамо» вдалося в середині тайму. Це Рибалка краще за інших зорієнтувався на лінії воротарського майданчика після навісу Дуду з лівого флангу, і в боротьбі з захисниками проштовхнув м'яч у сітку воріт. До речі, цей гол став першим для Сергія в цьому сезоні, забитим з гри - до цього всі свої п'ять м'ячів півзахисник провів з 11-метрової позначки. До кінця тайму наші хлопці могли збільшити перевагу, але вже в компенсований час Акубардія з кута воротарського майданчика пробив головою повз ворота.

Після перерви у «Динамо» замість Юссуфа і Нінковича на полі з'явилися Андрій Богданов і герой поєдинку попереднього туру з «Іллічівцем» Олег Маік. Зі старту другої половини футболісти «Таврії» практично не переходили свою половину поля - динамівці буквально «задавили» кримчан. Для «затравки» два блискучі моменти були у Маіка, який вийшов на заміну, але в обох випадках з ударами Олега впорався воротар. Нарешті, і він нічого не зміг вдіяти, коли Дуду промчав по лівому флангу, віддав від лицьової лінії в район 11-метрової позначки, звідки Дмитро Хльобас сильним ударом увігнав м'яч під поперечину. Практично одразу ж рахунок був доведений до крупного: автори двох м'ячів у ворота «Таврії», Хльобас та Рибалка, розіграли стіночку і останній, увірвавшись в штрафний майданчик, пробив повз воротаря.

Незважаючи на комфортну перевагу, динамівці продовжували нагнітати обстановку біля володінь кримчан. Незабаром вони були винагороджені за це ще двома голами - другий матч поспіль забив Маік, а Хльобас, оформивши дубль, довів свій особистий рахунок до восьми м'ячів у нинішньому сезоні, ставши кращим бомбардиром команди.

До кінця матчу залишалося більше 20-ти хвилин, і динамівці забили ще один гол. За п'ять хвилин до фінального свистка Маік ударом в дотик замкнув вишуканий навіс Акубардії з лівого флангу, тим самим поставивши фінальний феєричний акорд.

Таким чином, вчинивши розгром «Таврії», підопічні Олександра Хацкевича вийшли на третє місце в турнірній таблиці чемпіонату молодіжних команд, випередивши харківський «Металіст» на одне очко.

Чемпіонат молодіжних команд. 14-й тур

02.11.2012. м. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, 50 глядачів.

«Динамо» - «Таврія» - 6:0 (1:0)

«Динамо»: Бойко, Братков, Акубардія, Ягодинскіс, Юссуф (Богданов, 46), Нінкович (Маік, 46), Буяльський - кап (Савченко, 73), Дуду (Раджабов, 69), Рибалка, Карп (Болденков, 70) , Хльобас.

«Таврія»: Юдін, Саф’яник, Аксьонов, Даценко, Матвієнко (Комлєв, 70), Приходной, Орловський, Павленко (Ярчук, 59), Лях (Кошман, 46), Севодняєв (Крамаренко, 63), Мельник - кап.

Голи: Рибалка (31, 57), Хльобас (55, 67), Маік (64, 86).

Попереджені: Нінкович (27), Болденков (80) - Орловський (35), Приходной (36).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер