«Шахтар» (мол) – «Динамо» (мол) – 1:1. Звіт про матч

«Шахтар» (мол) – «Динамо» (мол) – 1:1. Звіт про матч

Як і свій «старший побратим», молодіжний склад «Шахтаря» перед звітним туром лідирував у турнірній таблиці, і в разі перемоги міг піти у відрив. Відповідно, завданням команди Олександра Хацкевича було не дозволити розігратися передній лінії «гірників», яка з початку сезону встигла забити вже 31 м'яч, а також самим пошукати щастя біля воріт суперника.

Битися із принциповим суперником «біло-сині» змушені були фактично без помічників із першої команди. Лише Сергій Рибалка та Артем Кравець були відряджені на допомогу команді Олександра Хацкевича, та й другий з'явився на полі лише після перерви.

Із перших хвилин «гірники» на правах господарів заволоділи ініціативою, методично підбираючи ключі до воріт «Динамо». Прицільними ударами перевіряли Георгія Бущана на міцність Нойок, Полянський та Тотовицький, але наш воротар діяв надійно. Втім, на 27-й хвилині й він уже був безсилий – Алан Патрик пробив з-за меж штрафного майданчика, м'яч зачепив когось із футболістів, тим самим дезорієнтувавши Бущана, й залетів у ворота.

Пропущений м'яч змусив прокинутися динамівців. Особливо активним в атаці був Віталій Буяльський, але після його ударів м'яч лише на лічені сантиметри розминався зі стійкою. Але зрівняти рахунок призначено було не капітану. «Гірники» не по-джентельменськи обійшлися з Євгеном Чумаком у власному штрафному майданчику, і Сергій Рибалка (на фото) впевнено реалізував пенальті. До слова, це вже четвертий гол Сергія в чемпіонаті молодіжних команд у нинішньому сезоні, і всі чотири він провів із 11-метрової позначки.

Після перерви обидві команди хотіли відзначитися, щоб у підсумку вирвати перемогу у важкому матчі, але одного бажання виявилося замало. У господарів непогані моменти були у Танковського та автора першого гола Алана Патрика, Акулінін пробив поруч із хрестовиною, Ордецю завадив завдати акцентованого удару по воротах Бадрі Акубардія. У «Динамо» же найреальніший шанс був у Артема Кравця, який вийшов на заміну з початком другого тайму, але після відмінної розрізної передачі від Тищенка він пробив набагато вище воріт.

Таким чином, нічия 1:1, і підопічні Олександра Хацкевича ділять четверте місце в турнірній таблиці з «Чорноморцем» (по 15 очок), маючи відставання від дуету лідерів, «Шахтаря» та «Металіста», в чотири пункти.

Чемпіонат молодіжних команд. 8-й тур

01.09.2012. м. Донецьк. Стадіон «Шахтар».

«Шахтар» (мол) – «Динамо» (мол) – 1:1 (1:1).

«Шахтар» (мол): Каніболоцький, Єфремов, Полянський, Ордець, Писко, Нойок – кап, Тотовицький, Бруно Ренан (Танковський, 46; Юрченко, 90), Загорулько (Акулінін, 54), Алан Патрик, Гришин (Кулач, 67 ).

«Динамо» (мол): Бущан, Трубочкін, Акубардія, Братков, Ягодінскіс, Буяльський – кап (Тищенко, 88), Цибульник, Чумак (Мілютін, 70), Рибалка, Хльобас, Карп (Кравець, 46).

Голи: Алан Патрик (27) – Рибалка (41, пен.).

Попереджені: Єфремов (31), Нойок (69), Полянський (82) – Акубардія (63), Буяльський (66), Ягодінскіс (79).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер