Чемпіонат U-19. 1-й тур. «Олександрія» – «Динамо». Прев'ю

Чемпіонат U-19. 1-й тур. «Олександрія» – «Динамо». Прев'ю

Поєдинок пройде в Головківці (Кіровоградська область) на місцевому КСК «ГОЛовківський», початок – о 17:00.

«Динамо» U-19

Юнацька команда «Динамо» вийшла з відпустки разом із молодіжним складом – 21 червня, після чого обидва колективи певний час працювали разом. У тренерському штабі команди U-19 відбулися зміни. Після того, як Юрій Мороз очолив молодіжний склад, юнацьку команду прийняв Ігор Костюк, а його помічниками стали Андрій Анненков та Віталій Косовський.

У повному складі підопічні Ігоря Костюка зібралися після 10 липня, коли до команди приєдналися випускники Академії «Динамо» імені Валерія Лобановського, які стали чемпіонами ДЮФЛУ у віковій категорії U-17. Додамо, що в підсумку до заявки команди на сезон, яка, цілком можливо, найближчим часом може розширитися, потрапили 18 футболістів 2000 року народження.

До початку нового сезону команда готувалася на клубній базі в Кончі-Заспі, чергуючи тренування з контрольними матчами. За цей час було проведено два спаринги. 22 липня «біло-сині» мімінально поступилися столичній «Оболонь-Бровар» (0:1), учаснику першої вітчизняної ліги, а 29 липня розгромили своїх одноліток із «Олімпіка» (4:0, голи на свій рахунок записали Ващишин (двічі), Лига та Духан).

Поповнення для юнацької команди «Динамо» не обмежилося лише випускниками власної Академії. Так, клуб підписав контракт із найкращим бомбардиром минулорічного чемпіонату U-19 Михайлом Плохотнюком із одеського «Чорноморця», а також Олегом Лигою, який є вихованцем ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, але після випуску грав на аматорському рівні.

Офіційні особи матчу

Арбітр - Павло Дубровець (Житомир)
Асистенти арбітра - Віктор Попков (Донецьк), Володимир Онищук (Житомир)
Четвертий арбітр - Євген Цибулько (Черкаси)
Спостерігач арбітражу - Віктор Кравченко (Львів)

Обличчям до обличчя

Нинішній сезон стане третім в історії протистояння «Динамо» та «Олександрії» в рамках чемпіонату U-19. Примітно, що на рахунку обох команд по дві перемоги, причому що «Динамо», що «Олександрія» неодмінно вигравали на виїзді, загальна різниця м’ячів – 6:4 на користь «біло-синіх».

Останній матч один проти одного

Сезон 2016/2017. Чемпіонат U-19. 16-й тур

18.11.2016. Чапаївка, манеж НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Олександрія» – 2:3 (2:2)

«Динамо»: Кучерук, Петрусенко, Попов, Калюжний (к), Мельничук, Алібеков Лєднєв, Наумець (Куліш, 71), Смирний, Янаков, Алексеєв (Верхоланцев, 75).

«Олександрія»: Чернятинський, Сердюк, Калинчук (Тітаренко, 46), Прокопчук (к), Стецьков, Литвяк, Пастухов (Погорілий, 68), Лачинов (Підлепенець, 58), Антошик (Єсип, 58), Дрозд (Гранчар, 27), Довгий.

Голи: Смирний (19, 45+3) – Прокопчук (3), Литвяк (44), Гранчар (82).

Попереджені: Попов (23), Смирний (35) – Чернятинський (69).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер