Чемпіонат U-19. 3-й тур. «Динамо» – «Металург» (З) – 3:1

Чемпіонат U-19. 3-й тур. «Динамо» – «Металург» (З) – 3:1

Поєдинок вийшов цікавим та динамічним. Завдяки своїй наполегливості з перших же хвилин динаміці вийшли вперед вже на 6-й хвилині: Шапаренко зробив чудову передачу Вантуху, той промчався із м’ячем та прострілив на протилежний фланг, на Алексеєва. З першим ударом Владислава впорався воротар, але відбив м’яча прямо на нього, й із другої спроби динамівець таки переграв голкіпера!

Не встигли команди зіграти й 20-ти хвилин, як рахунок подвоїв Микола Шапаренко, який скористався майстерною передачею Івана Калюжного та блискучим за красою дальнім ударом із району правого кута штрафного майданчика спрямував м’яча точно під дальню стійку!

І надалі наші хлопці продовжували володіти ініціативою та контролювати гру: небезпека біля воріт суперника виникала регулярно. За нагоди до атак підключалися навіть центральні захисники, зокрема, Ярмоленко, який намагався вивести до воріт партнерів.

Динамівці могли забити ще, коли Козак віддав хороший пас на Вантуха, той класно пробивав у дальній кут – воротар спромігся перевести м’яча у стійку, звідки його вибили захисники. А ще одного разу Шевчук у стрибку кулаками дістав м’яча з-під поперечини після ефектного удару Алексеєва та перевів його на кутовий.

Після перерви ситуація майже не змінилася. «Динамо» домінувало, але грало вже більше за рахунком. Могли відзначатися Шапаренко та Алексеєв. Було помітно, що «Металург» програє боротьбу та має труднощі із контролем м’яча. Утім, одного разу Маханькову довелося рятувати партнерів після потужного удару метрів із 20-ти. Усі питання про переможця в середині другої половини зустрічі зняв влучним ударом  Симчо, який щойно вийшов на заміну.

На останніх хвилинах зустрічі запоріжці спромоглися забити м’яч престижу. З першим ударом суперника впорався Маханьков, а на добиванні першим опинився Підлепенець та переправив м’яча до сітки, встановивши остаточний рахунок – 3:1.

Чемпіонат U-19. 3-й тур

«Динамо» – «Металург» З – 3:1 (2:0)

15.08.2015. смт. Чапаєвка, НТБ «Динамо» (Київ), 150 глядачів

«Динамо»: 12. Маханьков, 3. Чоботенко, 18. Ярмоленко, 4. Дубінчак, 17. Кошелєв, 7. Калюжний (к), 14. Кравченко (15. Русин, 78), 11. Вантух (10. Симчо, 65), 8. Козак, 9. Шапаренко (5. Смирний, 73), 13. Алексеєв.

«Металург» З: 1. Шевчук, 80. Корохов, 4. Пандурський, 14. Некрасов, 22. Величенко, 9. Алібеков (к), 11. Бандурін, 8. Шалфеєв (6. Петухов, 74), 77. Троянов (99. Підлепенець, 31), 10. Середа, 95. Нечипоренко (96. Сич, 69).

Голи: Алексєєв (6), Шапаренко (18), Симчо (66) – Підлепенець (88).

Попередження: Алібеков (24), Некрасов (78).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер