Чемпіонат U-19. 1-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 0:1

Чемпіонат U-19. 1-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 0:1

У команди змінилися не лише футболісти, а й тренерський склад. Серед підопічних іспанського фахівця Унаї Мельгоси та українського Ігоря Костюка тепер переважно футболісти 1998-го року народження – цьогорічні випускники динамівської академії, які перейшли на новий рівень. Також кілька гравців залишилося й із минулого року.

Команди розпочали гру доволі обережно, але згодом в «Олександрії» доволі несподівано виникнув небезпечний момент, який захисники успішно нейтралізували. Втім, це був лише епізод на фоні набагато частіших атак господарів. Гості переважно оборонялися, а динамівці – йшли вперед. Загроза біля їхніх воріт якщо й виникала, то переважно після стандартних положень. Наша ж команда комбінувала багато та різноманітно – футболісти обігрувалися у «стіночку», завдавали ударів, але часом дуже поспішали. Хороший момент мав Лісовий, але з лівого краю штрафного майданчика з госторого кута поцілив у воротаря, який із ним зблизився. А активний Шапаренко з двох спроб влучив спочатку у воротаря, а потім у сітку із зовнішнього боку. А ще одного разу його удар заблокували захисники.

Господарі класно переходили від оборони до атаки, під час одного з таких моментів Алексеєв, завершуючи атаку, поцілив у поперечину! А згодом на удар Кравченка з близької відстані встигнув зреагувати воротар. Але варто віддати належне гостям, вони дуже грамотно та організовано відпрацьовували в обороні. Ближче до завершення першого тайму на дальній удар наважився Дубінчак – над поперечиною. За нульового рахунку команди пішли на перерву.

Незабаром після початку другого тайму гости вийшли вперед. Помилилися центральні захисники, вийшла атака три в три, й олександрійці майстерно розіграли м’яч. Надалі у штрафному майданчику динамівців відбувалося щось неймовірне – Маханьков двічі впродовж однієї атаки встигнув зреагувати на удари з близької відстані, поки захисники, нарешті, не вибили м’яча. У відповідь зльоту класно пробивав Дубінчак – вище поперечини. Проведені заміни допомогли активізувати та пожвавити гру: приблизно з кута штрафного майданчика пробивав Калюжний – у руки воротарю. Але незважаючи на те, що майже вся гра проходина на половині поля «Олександрії», втілити свою перевагу в забиті м’ячі не вдавалося. Наприкінці тайму Алексеєв знову поцілив у каркас воріт із перспективної позиції – цього разу на допомогу гостям прийшла стійка! А ще одного разу після удару Калюжного воротар лише з другої спробив зловив м’яча, причому здавалося, зробив це вже за лінією воріт, але, мабуть, арбітру, який на центр поля не вказав, було видніше.

Чемпіонат U-19. 1-й тур

«Динамо» – «Олександрія» – 0:1 (0:0).

1.08.2015. смт. Чапаєвка, НТБ «Динамо» (Київ), 150 глядачів

«Динамо»: 12. Маханьков, 2. Бабан, 3. Чоботенко, 16. Мазур, 4. Дубінчак, 6. Нелюбін (7. Калюжний, 71), 9. Шапаренко, 19. Мочуляк (8. Козак, 60), 14. Кравченко, 10. Лісовий (21. Симчо, 60), 13. Алексеєв.

«Олександрія»: 1. Бубенцов, 22. Ткач, 20. Векляк, 5. Прокопчук, 4. Шкиндер, 9. Гришкін (6. Литвяк, 46), 8. Максимець, 11. Зайчук (15. Зінатуллін, 65), 13. Давидовський (19. Гура, 71), 7. Костенко, 10. Капелян.

Гол: Давидовський (54)

Попередження: Костенко (18), Ткач (61).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер