Чемпіонат U19. 1-й тур. «Зоря» — «Динамо» — 1:4. Звіт про матч

Чемпіонат U19. 1-й тур. «Зоря» — «Динамо» — 1:4. Звіт про матч

З перших хвилин узявши м`яч під свій контроль, підопічні Ігоря Костюка доволі швидко відкрили рахунок. Владислав Ванат отримав передачу на лівому фланзі, сміливо пішов на двох захисників, увійшов до штрафного майданчика та знайшов можливість для удару, поціливши в кут воріт.

Подвоїти перевагу «біло-синім» вдалося в середині тайму. Партнери скинули м`яча під удар Денису Кузику, і правий захисник «Динамо» пробив по воротах із дальньої дистанції — для воротаря, схоже, такий хід став повною несподіванкою, і він лише поглядом супроводив політ м`яча.

Незабаром після поновлення гри динамівці дозволили супернику відіграти один гол. Захисники «біло-синіх» упустили на лівому фланзі атаки господарів Янковського, який увійшов до штрафного майданчика під гострим кутом, обігрався з партнером та пробив повз Валентина Моргуна.

Утім, у подальшому гості контролювали хід гри й мали не одну нагоду відзначитися. Свого підопічні Ігоря Костюка домоглися на 75-й хвилині. Костянтин Вівчаренко намагався увірватися до штрафного майданчика, але був збитий захисником. Пенальті взявся виконувати Вікентій Волошин, і ударом із 11-метрової позначки не залишив голкіперу жодних шансів. А остаточний рахунок встановив Владислав Велетень, який вийшов на заміну у другому таймі, вдало завершивши власний прохід.

У підсумку, «Динамо» розпочинає сезон із упевненої перемоги. Наступний матч «біло-сині» проведуть 16 серпня, коли приймуть чернігівську «Десну».

Чемпіонат U19. 1-й тур

«Зоря» — «Динамо» — 1:4

09.08.2019. м. Запоріжжя, стадіон «Торпедо»

«Зоря»: Кияшко, Товкач (Дудник, 34), Басовський, Єлець, Леонов, Янковський, Цопа (Кошеваров, 61), Зоренко, Лук`янченко (Асєєв, 67), Нерух, Скидан (Сміян, 76).

«Динамо»: Моргун, Кузик (Ярош, 87), Біловар, Забарний, Вівчаренко, Михайленко, Волошин, Шулянський (Яцик, 84), Рязанцев (Велетень, 61), Кулаковський (Окоро, 82), Ванат (Здирко, 82).

Голи: Янковський (50) — Ванат (18), Кузик (31), Волошин (75, пен.), Велетень (79).

Попереджені: Цопа (29), Лук`янченко (65), Дудник (75) — Михайленко (26), Вівчаренко (40), Кузик (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер