Чемпіонат U-19. 22 тур. «Зірка» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. 22 тур. «Зірка» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

Турнірне становище суперників перед звітним туром обіцяло для динамівців легку прогулянку, адже «Зірка» посідає в таблиці передостаннє місце. Але не так сталося, як гадалося. Можливо, спекотна погода внесла свої корективи, але в першому таймі «біло-сині» були занадто інертними, багато помилялися при передачах, тож моментів біля воріт господарів було обмаль – можна згадати хіба що нереалізований вихід Наумця фактично віч-на-віч із воротарем.

Після перерви підопічні Ігоря Костюка заграли активніше, і на 61-й хвилині вийшли вперед. Янаков ударом із меж штрафного майданчика не зміг переграти воротаря, але першим на добиванні опинився Духан, який і спрямував м’яча вже в порожні ворота. Уже за чотири хвилини рахунок було подвоєно – після передачі до штрафного майданчика м’яч відскочив до Надольського, який пробив точно в кут воріт повз воротаря.

Перевага у два м'ячі не зупинила динамівців, і вже в компенсований арбітром час вони забили втретє. До взяття воріт призвів розіграш кутового удару, й Сорокін, увійшовши до штрафного майданчика з правого флангу, несильно, але ідеально точно пробив у дальній кут.

У підсумку, 0:3 – упевнена виїзна перемога «Динамо», яка дозволила збільшити перевагу над найближчим конкурентом, донецьким «Шахтарем», до дев’яти очок і наблизитися до другого поспіль тріумфу в чемпіонаті U-19.

Чемпіонат U-19. 22 тур

«Зірка» – «Динамо» – 0:3 (0:0).

04.05.2018. Долинська, стадіон «Колос»

«Зірка»: Степанцов , Ходорченко, Ромашев, Лопушенко, Павлюк, Крутін (Савіцький, 80), Сидоренко, Хруленко, Писарєв, Лев (Сурженко, 69), Прадунець.

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук, Попов, Чуєв, Сирота, Білошевський (Михайленко, 58), Наумець (Надольський, 46), Булеца, Янаков (Сорокін, 82), Духан (Мащенко, 65), Ісаєнко (Лига, 88).

Голи: Духан (61), Надольський (65), Сорокін (90+2).

Попереджені: Писарєв (33), Крутін (55) – Попов (48).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер