Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» – «Шахтар»: прев’ю

Чемпіонат U-19. 2-й тур. «Динамо» – «Шахтар»: прев’ю

Поєдинок відбудеться на одному з полів заміської клубної бази ФК «Динамо» (Київ) у Чапаєвці, початок – о 14:00.

«Динамо» (Київ)

Київське «Динамо» під керівництвом нового тренерського штабу (в нинішньому сезоні команду U-19 очолюватиме Ігор Костюк, а допомагатимуть йому Віталій Косовський та Андрій Анненков) упевнено стартувало в новому сезоні. «Біло-сині» на виїзді розгромили «Олександрію» – 4:0. Рахунок міг бути й більше, але на 16-й хвилині, за рахунку 1:0, капітан киян Юрій Козиренко не реалізував пенальті.

Перший м’яч «Динамо» в новому сезоні забив півзахисник Георгій Цитаїшвілі, який залучався до ігор команди U-19 у другій частині попереднього чемпіонату. Дубль записав на свій рахунок нападник Євген Ісаєнко, який став одним із трьох футболістів (разом із Олегом Денисовим із «Маріуполя» та Владиславом Рибіковим зі «Сталі»), кому вдалося відзначитися двома забитими м’ячами у стартовому турі.

Старший тренер «Динамо» (U-19) залишився задоволений ставленням хлопців: «Ми вдячні хлопцям за те, що за такої спеки вони витримали хороший темп протягом двох таймів з максимальною самовіддачею, боротьбою на кожній ділянці поля. У цьому плані вони виконали нашу установку, виграли всі підбори, нав'язували боротьбу, навіть не залишаючи супернику шансів. У першу чергу, ми задоволені результатом. По грі є питання, але за рахунок самовіддачі, за рахунок бажання ми виграли цей матч», – сказав Ігор Костюк після виїзного поєдинку.

«Шахтар» (Донецьк)

Донецький «Шахтар» у стартовому турі мінімально обіграв земляків із «Олімпіка» – 1:0. Єдиний м’яч, що вирішив долю поєдинку, забив у другому таймі нападник Андрій Кулаков.

«Гра була непростою. Ми припускали, що «Олімпік» буде оборонятися великими силами. Трохи не складалося у творенні: моментами вдавалося непогано, але не так добре, як би того хотілося. Втім, задоволений, що хлопці намагаються використовувати те, що ми робимо на тренуваннях. Нехай епізодично, але найголовніше, нам це вдається», – поділився враженнями від поєдинку з «олімпійцями» старший тренер «Шахтаря» (U-19) Сергій Шищенко.

Офіційні особи матчу

Арбітр: Степан Лапко (Львів)
Асистенти: Сергій Старча (Київ), Дмитро Ступак (Київська область)
Четвертий арбітр: Артем Михайлюк (Київ)
Спостерігач арбітражу: Віктор Чернишов (Кременчук)

Обличчям до обличчя

За історію проведення чемпіонату U-19 команди зіграли між собою десять матчів. П’ять перемог в активі «Динамо», у чотирьох поєдинках переможця виявити не вдалося, одного разу успіх був на боці «Шахтаря», різниця м’ячів – 19:11 на користь «біло-синіх».

Останній матч між суперниками

Чемпіонат U-19. 15-й тур

12.11.2016. смт. Щасливе, «Княжа Арена», 300 глядачів.

«Шахтар» – «Динамо» – 2:3 (0:2).

«Шахтар»: Поспєлов, Конопля, Мате, Бондар, Корнієнко (Павліш, 85), Чех, Кащук, Путря (Кузьменко, 33), Кулаков (Породько, 46), Топалов, Гудзь.

«Динамо»: Кучерук, Кошелєв, Калюжний, Миколенко, Дубінчак, Алібеков (Наумець, 90+2), Лєднєв, Булеца, Шапаренко (Смирний, 67), Янаков (Петрусенко, 90), Алексеєв (Зубков, 76).

Голи: Миколенко (77, автогол), Топалов (87, пен.) – Шапаренко (2, 35), Калюжний (84).

Попереджені: Чех (88) – Булеца (6), Дубінчак (18), Шапаренко (64), Калюжний (69), Зубков (81), Кошелєв (85), Миколенко (86), Алібеков (88).

Вилучений: Булеца (79, повторне попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер