U-19. 2-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 1:4

U-19. 2-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 1:4

Поєдинок вийшов непростим, але наша команда змогла здобути впевнену перемогу. Грали команди на сонці за шаленої спеки, стовпчики термометрів у Мукачевому досягали 33 градусів у затінку. Не дивно, що арбітр у кожному з таймів робив паузу, щоб гравці могли попити води.

Відзначимо, що з капітанською пов’язкою команду на поле вивів Іван Калюжний, який традиційно почувався справжнім господарем у центрі поля.

Перший небезпечний момент записали до свого активу господарі – вони заробили перспективний стандарт майже на лінії штрафного майданчика. Лебідь перекинув стінку, але м’яч пролетів вище поперечини. А ось динамівці своїм першим моментом розпорядилися набагато вдаліше: Алексеєв класно подав зі свого правого флангу, й Козак, якого залишили без нагляду в центрі штрафного майданчика, без проблем головою переправив його до сітки!

У середині тайму гості ледь не подвоїли рахунок: після ще однієї чудово розіграної атаки знову активний Алексеєв до кінця поборовся за м’яч та ледь не ударом через себе віддав пас на вільного Симча – удар Віктора з лівого боку штрафного майданчика прийняла на себе стійка!

Після перерви малюнок гри майже не змінився. Із найнебезпечніших моментів у виконанні киян можна згадати небезпечний штрафний удар, який виконав Козак метрів із 20-ти від воріт, – Артем спрямовував м’яча точно в ліву від себе «дев’ятку», але Блох продемонстрував чудову реакцію й якимось дивом кулаками дотягнувся до м’яча. Чудовий момент мав і Симчо, який знайшов слушний момент для удару та спрямував м’яч повз воротаря, – захисник виніс сферу вже з лінії воріт!

Але все ж зусилля динамівців були винагороджені на 71-й хвилині, коли Алексеєв у черговий раз класно прострілив зі свого флангу, й Шапаренко з близької відстані майстерно замкнув передачу партнера! Ще раз ефектно пробивав Мочуляк метрів із 12-ти під поперечину – в не менш ефектному стрибку Блох відбив м’яча. Незабаром Русин, який щойно вийшов на заміну, протиснув двох захисників та розстріляв ворота. На завершення Дубінчак після вивіреної передачі Мочуляка красивим ударом метрів із 25-ти зліва спрямував м’яча в дальній кут!

«Говерла» же спромоглася лише на гол престижу вже в компенсований час.

Чемпіонат U-19. 2-й тур

«Говерла» – «Динамо» – 1:4 (0:1)

09.08.2015. Мукачеве, стадіон «Авангард». 150 глядачів

«Говерла»: 30. Блох, 23. Федак, 4. Гогерчак, 2. Минайленко, 21. Боднар, 18. Лебідь, 11. Машталір (3. Веждел, 60), 6. Дрозд, 7. Рацин (к), 24. Антошин (15. Филип, 73), 19. Галац (25. Шпак, 26).

«Динамо»: 12. Маханьков, 18. Ярмоленко, 3. Чоботенко, 2. Бабан (17. Кошелєв, 79), 4. Дубінчак, 7. Калюжний (к), 14. Кравченко, 9. Шапаренко, 8. Козак (19. Мочуляк, 70), 21. Симчо, 13. Алексеєв (15. Русин, 73).

Голи: Рацин (90+1) – Козак (13), Шапаренко (71), Русин (77), Дубінчак (90). 

Попередження: Рацин (88) – Козак (9).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер