Чемпіонат U-19. 3-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:2

Чемпіонат U-19. 3-й тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:2

У порівнянні з матчем минулого туру, в якому динамівці не залишили жодних шансів своєму принциповому супернику, донецькому «Шахтарю», у стартовому складі команди Юрія Мороза з’явилося чотири нових прізвища – Петрусенко, Наумець, Алєксєєв та Верхоланцев замінили Алібекова, Лєднєва, Булецу та Русина.

Динамівці активно розпочали матч, зі стартових хвилин пресингуючи суперників на їхній половині поля, однак перший небезпечний момент біля воріт господарів поля виникнув лише на 17-й хвилині. А на 25-й від пропущеного голу їх врятувала лише поперечина, коли після подачі зі штрафного захисник «Олександрії» ледь не зрізав м'яча у власні ворота.

Моменти втілилися у гол на 33-й хвилині. Наумець виконав навіс із кутового, й Алексеєв замкнув дальню стійку, переправивши м'яча в незахищений кут. А вже за п’ять хвилин динамівці вели в рахунку в два м’ячі. Після розіграшу штрафного удару та прострілу з лівого флангу Гура зрізав м'яча у свої ворота.

Другий тайм теж пройшов за переваги динамівців, які впевнено контролювали хід гри та довели її до перемоги, однак голів нечисленні глядачі більше не побачили.

Команда Юрія Мороза здобула третю перемогу у трьох матчах і одноосібно очолила турнірну таблицю чемпіонату U-19.

Сезон 2016/17. Чемпіонат U-19. 3-й тур

24.08.2016. Головківка, КСК «ГОЛовківський». 100 глядачів

«Олександрія» - «Динамо» - 0:2 (0:2)

«Олександрія»: Гаврусевич, Прокопчук (к), Стецьков, Гура, Сердюк, Свинобой (Сапелкін, 46), Литвяк (Максимець, 80), Лачинов (Пастухов, 65), Антошик (Павлюк, 46), Довгий, Дрозд (Гранчар, 54)

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (к), Кошелєв, Миколенко, Попов (Глоба, 90), Смирний (Булеца, 68), Янаков, Наумець, Петрусенко (Калюжний, 77), Алєксєєв (Куліш, 78), Верхоланцев (Зубков, 63).

Голи: Алєксєєв (33), Сердюк (38, автогол)

Попередження: Стецьков (19), Дрозд (42), Сапелкін (46), Гура (58), Прокопчук (82).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер