Чемпіонат U19. 4-й тур. «Минай» - «Динамо». Прев'ю матчу

Чемпіонат U19. 4-й тур. «Минай» - «Динамо». Прев'ю матчу

Поєдинок пройде в Минаї на однойменному стадіоні, початок об 11:30.

«Минай» U19 (Минай)

Юнацька команда «Минаю» пропустила матч 1-го туру зі «Львовом» через виявлення коронавіруса у стані львівського клубу. У 2-му турі підопічні Івана Кульчицького мінімально поступилися вдома «Олександрії» (1:2), а у 3-му турі з таким же рахунком обіграли на виїзді донецький «Олімпік». Два м’ячі у своєму активі має нападник Максим Максимець, який входить до когорти найкращих бомбардирів чемпіонату U19.

«Динамо» U19 (Київ)

Підопічні Ігоря Костюка стартували в новому сезоні з трьох перемог.

У поєдинку 1-го туру кияни, незважаючи на виїзний статус поєдинку, на заміській клубній базі у Віті-Литовській впоралися з донецьким «Олімпіком». По ходу другого тайму динамівці навіть поступалися в рахунку, але все ж схилили шальки терезів на свою користь – 4:3. Хет-трик записав на свій рахунок нападник «біло-синіх» Владислав Ванат.

У 2-му турі динамівці здолали вдома чернігівську «Десну». Виступаючи експериментальним складом, кияни здобули перемогу – 2:0, причому свої дебютні м’ячі у складі «Динамо» забили Кирило Попов та Юрій Тлумак.

Нарешті, у 3-му турі підопічні Ігоря Костюка вдома здобули важку перемогу над «Львовом» завдяки пізньому голу Тлумака – при цьому в першому таймі львів’яни не реалізували пенальті.

Відзначимо, що Владислав Ванат, який із трьома м’ячами лідирував у бомбардирських перегонах після перших турів, поступився першістю Дмитру Сахну з « Колоса», у якого чотири результативні удари..

Обличчям до обличчя

Оскільки це дебютний сезон для юнацької команди «Минаю» в чемпіонаті U19, раніше команди між собою не перетиналися.

Офіційні особи матчу

Арбітр - Лавриненко М.О. (Запоріжжя)
Асистенти арбітра - Рачинська І.Р. (Чернівці), Волощук А.О. (Чернівці)
Четвертий арбітр - Дьордь Н.В. (Ужгород)
Спостерігач арбітражу - Трач Б.Б. (Тернопіль)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер