Чемпіонат U19. 5-й тур. «Динамо» – «Зоря». Прев'ю матчу

Чемпіонат U19. 5-й тур. «Динамо» – «Зоря». Прев'ю матчу

Поєдинок пройде на заміській клубній базі в Кончі-Заспі, початок о 12:00. Трансляція - на клубному каналі в YouTube

«Динамо» U19 (Київ)

Підопічні Ігоря Костюка в новому сезоні поки не втрачали очок.

У поєдинку 1-го туру кияни, незважаючи на виїзний статус матчу, на заміській клубній базі у Віті-Литовській впоралися з донецьким «Олімпіком». По ходу другого тайму динамівці навіть поступалися в рахунку, але все ж схилили шальки терезів на свою користь – 4:3. Хет-трик записав на свій рахунок нападник «біло-синіх» Владислав Ванат.

У 2-му турі динамівці здолали вдома чернігівську «Десну». Виступаючи експериментальним складом, кияни здобули перемогу – 2:0, причому свої дебютні м’ячі у складі «Динамо» забили Кирило Попов та Юрій Тлумак. У 3-му турі підопічні Ігоря Костюка вдома здобули важку перемогу над «Львовом» завдяки пізньому голу Тлумака – при цьому в першому таймі львів’яни не реалізували пенальті. Нарешті, у 4-му турі «біло-сині» здолали на виїзді з мінімальним рахунком дебютанта змагань «Минай» – 2:1.

Відзначимо, що Владислав Ванат забив у стартових турах чотири м’ячі та разом із Богданом Горою з «Дніпра-1» та Дмитром Сахном із «Колоса» лідирує в бомбардирських перегонах.

«Зоря» U19 (Луганськ)

Юнацька команда «Зорі» на старті сезону демонструє нестабільні результати. Примітно, що підопічні Василя Баранова краще виступають саме на виїзді, здобувши дві перемоги (над «Десною» – 4:0 та «Львовом» – 5:2), а от удома обидва поєдинки програли («Маріуполю» – 0:3 та «Шахтарю» – 0:1).

Найкращим бомбардиром луганців у стартових турах є нападник Артем Лєгостаєв, на рахунку якого три точних удари.

Офіційні особи матчу

Головний арбітр – Шурман Д.Л. (Київська обл.).
Асистенти арбітра – Ардашева О.Є. (Київ), Грушко С.А. (Київська обл.).
Четвертий арбітр – Козорог К.В. (Київська обл.).
Спостерігач арбітражу – Котенко Є.Ф. (Суми).
Арбітр ВАА (офлайн наживо) – Копієвський В.В. (Кропивницький); асистент ВАА – Висоцький В.О. (Запоріжжя); спостерігач ВАА – Лисенчук С.Г. (Київ).

Останній матч між командами

Першість U19 сезону-2019/2020. 14-й тур

01.12.2019. НТБ «Динамо», Віта-Литовська

«Динамо» – «Зоря» – 1:0 (0:0)

«Динамо»: Моргун, Скорко, Біловар, Ярош, Забарний, Волошин, Надольський (К) (Вівчаренко, 57), Бодня (Глушач, 90), Блізніченко, Шулянський, Ванат

«Зоря»: Кияшко, Товкач (Лук'янченко, 44), Махонін, Дудник, Леонов, Цопа (К), Сміян (Нерух, 75), Янковський, Нагнойний (Асєєв, 89), Кулик, Скидан

Гол: Ванат (63).

Попередження: Скорко (11), Блізніченко (13), Вівчаренко (90+2) – Янковський (32), Кулик (90).

Вилучення: Шулянський (42).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер