Чемпіонат U-19. 8-й тур. «Волинь» – «Динамо» – 1:4

Чемпіонат U-19. 8-й тур. «Волинь» – «Динамо» – 1:4

Для обох команд матч був принциповим. Перед звітним туром «біло-сині», маючи сім очок в активі та гру в запасі, поступалися двом очками лучанам та сімома «Карпатам». Аби не відпустити львів’ян задалеко, динамівцям було потрібно обов’язково перемагати.

Але початок матчу для нашої команди вийшов приголомшливим. Перший дзвіночок пролунав, коли після подачі з кутового Петров ледь не поцілив у дев’ятку, проте в наступній же атаці господарі домоглися свого – Зінкевич, отримавши м’яча у центрі штрафного майданчика, пробив точно в кут воріт. Чекати на відповідь від динамівців довго не довелося. Чоботенко підставив голову після подачі з кутового, але замість удару вийшов пас на Щебетуна – Олексій прийняв м’яча та другим дотиком увігнав його в сітку.

Окрилені успіхом, динамівці продовжили шукати щастя біля чужих воріт. На ударну позицію виходив Тарануха, але забарився з ударом та його накрив захисник, Чоботенко знову виграв верхову боротьбу після подачі з кутового, проте поцілити в рамку воріт не зміг. Що не вдалося капітану, зробив Масалов. Фатальною для господарів стала ще одна подача від кутової позначки (й це незважаючи на гренадерські антропометричні дані гравців захисної лінії «Волині»), й Олександр головою відправив м’яча під поперечину.

До честі динамівців, повівши в рахунку, вони не зупинилися. Після подачі зі штрафного Щебетун головою пробив над поперечиною, йому же не вистачило кількох сантиметрів, аби замкнути простріл Таранухи з лівого флангу.

Господарі, звичайно ж, миритися з поразкою не хотіли. Петров по місцю правого інсайду вийшов віч-на-віч із Фастовим, але до удару справа не дійшла – Масалов наздогнав нападника та вибив м’яча у нього з-під ніг.

Але кінцівка тайму залишилася все ж за динамівцями. Чергова подача з кутового знову призвела до плутанини у захисті «Волині», але ані Приймаку, ані Щебетуну по воротах пробити не вдалося. І все ж до перерви «біло-сині» збільшили свою перевагу. Дубль оформив Масалов – Олександр вирішився на удар зі штрафного метрів із 30-ти, правіше від центру, й м’яч, підскочивши перед воротарем, влетів у сітку воріт.

Наостанок, уже в компенсований час, ще мав можливість відзначитися Нечай, але увірвавшись до штрафного майданчика з правого флангу, пробив повз дальній кут. Таким чином, із комфортним для себе рахунком динамівці пішли відпочивати.

Під час перерви тренерський штаб господарів спробував змінити перебіг гри, зробивши дві заміни (ще одна була зроблена «Волинню» в першому таймі), але динамівці також були напоготові, аби не повторити помилок першої половини матчу. Й перший момент після перерви створила саме наша команда. Після пасу врозріз Тарануха втік до воріт, віддавав уздовж лінії на Нечая, але захисник волинян встигнув вибити м’яча буквально з-під ноги Ігоря, який готовий був забивати в порожні ворота.

У відповідь Романюк обігрався з партнером, отримав пас у штрафному майданчику, вийшов віч-на-віч із голкіпером, напевно, бачив уже м’яча у воротах, але Чоботенко вибив сферу із самісінької лінії. Обмін моментами продовжився й у наступні хвилини. Деда замикав простріл Дудика з правого флангу, але зіграв надійно Фастов, а у відповідь Тарануха з центру поля втік віч-на-віч із голкіпером, після чого, увійшовши до штрафного майданчика, пробив вище воріт.

Останні хвилини, як і в першому таймі, залишилися за динамівцями. Нечай не реалізував ще один вихід віч-на-віч, Шепелєв зі штрафного пробив під поперечину, але воротар парирував на кутовий. Саме цей стандарт і став результативним – після навісу від прапорця та скидки партнера Ковбаса ударом головою з кількох метрів підправив м’яча під поперечину.

В компенсований арбітром час рахунок міг стати й більшим, але з обома ударами Шарила, який замикав простріли спочатку Тимчика, а потім Ковбаси, впорався воротар.

4:1 – упевнена перемога динамівців та повернення на друге місце в турнірній таблиці.

Чемпіонат U-19. 8-й тур

05.10.2014. м.Луцьк. Стадіон «Підшипник»

«Волинь» – «Динамо» – 1:4 (1:3)

«Волинь»: Марчук (Жмурко, 46), Байбула (Льозін, 56), Прошак, Омельчук (Білецький, 73), Сороченко (Панькевич, 62), Зінкевич, Тетеренко (Чепелюк, 37), Дудик, Петров (Пітальов, 80), Форсюк (Деда, 46), Романюк.

«Динамо»: Фастов, Тимчик, Чоботенко, Масалов, Дубінчак (Норенков, 85), Приймак (А.Нестеренко, 76), Нечай (Удод, 80), Оріховський (Яровий, 54), Шепелєв, Тарануха (Ковбаса, 67), Щебетун (Шарило, 85).

Голи: Зінкевич (2) – Щебетун (10), Масалов (20, 45), Ковбаса (85).

Попереджені: Дудик (28), Петров (42), Сороченко (58), Панькевич (83).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер