U-19. «Чорноморець» – «Динамо» – 2:1

U-19. «Чорноморець» – «Динамо» – 2:1

Дуже непросто даються «біло-синім» виїзди до Одеси. У першій половині сезону підопічні Олексія Герасименка втратили очки на останніх хвилинах зустрічі, програвши з рахунком 1:2. На жаль, у другій половині сезону «Чорноморець» знову виявився сильнішим, перемігши знову з тим же рахунком.

Як ми бачимо зі складу, знову на поле повернулися ті хлопці, з якими тренер фактично і провів увесь сезон. Не було делегатів з «дубля», що допомагали молодшим партнерам кілька поєдинків поспіль. Крім того, до Одеси не поїхав і головний бомбардир «Динамо» (U-19) Артем Бєсєдін, який демонструє значні результати у всіх турнірах, де бере участь.

До того ж вже в середині першого тайму тренер змушений був зробити відразу дві заміни, помінявши не лише захисника, але й воротаря. Першому розбили брову, а другий, зіткнувшись із форвардом суперника, отримав легкий струс мозку.

До того моменту наша команда вже поступалася, пропустивши на 20-й хвилині. Мурашов скористався грубою помилкою оборони і, отримавши пас із глибини, виграв дуель у голкіпера.

Гра ж у «Динамо» не клеїлася, що було помітно неозброєним оком. Були потрібні заміни, які, власне, і відбулися одразу після перерви. Занадто пасивних Петрова і Мілютіна замінили Тарануха і Пограничний відповідно. «Динамо» буквально відразу вдалося вирівняти гру і забити зусиллями Любка, який вийшов на заміну.

Розвинути свою перевагу або попросту зберегти такий результат у наших хлопців не вийшло. У першу чергу через власні помилки. На 83-й хвилині метушнею динамівських захисників і воротаря скористався Волощук, підхопивши сферу і спрямувавши її у порожні ворота, встановивши тим самим підсумковий рахунок зустрічі 2:1 на користь «Чорноморця».

Олексій ГЕРАСИМЕНКО (старший тренер «Динамо» U-19):

«Якщо коротко, то в першому таймі ми грали погано, а в другому – добре. У перерві ми зробили заміни, помінявши пасивних хлопців, що дозволило вирівняти гру. У кожному з таймів ми припускалися однієї грубої помилки, що призвело до пропущених м’ячів. У черговий раз ми фактично забиваємо самі собі...».

«Динамо»: Солдатенко (Фастов, 24), Рогожкін, М.Нестеренко, Головко (Любко, 24), Норенков, Лук'янчук (к), Душин (Ориховський, 64), Приймак, Яровий, Мілютін (Пограничний, 46), Петров (Тарануха, 46).

Голи: Мурашов (20), Волощук (83) – Любко (49).

Попереджені: Іванченко (57), Насімі (76), Попов (90+4) – Яровий (56), Лук'янчук (65), Приймак (90+4).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер