Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Чорноморець». Прев'ю

Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Чорноморець». Прев'ю

Матч пройде на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, початок – о 16:00.

«Динамо» U-19

У нинішньому сезоні «Динамо», яке очолює новий тренерський штаб (старший тренер – Юрій Мороз, йому допомагають Сергій Шматоваленко та Максим Шацьких), є єдиною командою, якій вдалося уникнути втрат.

Слідом за перемогами над «Ворсклою» (2:1) та «Шахтарем» (3:1) динамівці вирушили в гості до «Олександрії», матч із якою було перенесено на середу, 24 серпня, коли вся країна святкувала День незалежності, через участь великої групи динамівців у складі збірної України U-18 на турнірі в Чехії. Перемога далася «біло-синім» доволі легко. Вже в першому таймі підопічні Юрія Мороза реалізували два моменти – Алексеєв, замкнувши подачу з кутового, відкрив рахунок, а в другому епізоді динамівцям допоміг захисник господарів, зрізавши м'яча у власні ворота. Після перерви «біло-сині» вже діяли за рахунком та спокійно довели матч до перемоги, з максимальним показником одноосібно очоливши турнірну таблицю.

Незважаючи на перемогу, Юрій Мороз не дуже залишився задоволеним діями своїх підопічних. «У першому таймі ми володіли перевагою, контролювали ситуацію на полі, забили два м'ячі, плюс не реалізували ще кілька непоганих можливостей. Щоправда, на мій погляд, було мало швидкісних комбінацій, а в завершальній фазі не вистачало того, аби поставити жирну крапку. Так, забили два м'ячі, але хочеться, щоб група атаки покращила реалізацію моментів, які створюються біля воріт суперників», – сказав Юрій Леонтійович.

«Чорноморець» U-19

«Моряки», склад яких у літнє міжсезоння поповнився великою групою гравців, у тому числі й із клубної СДЮШОР, проводили збори в Одесі, граючи переважно з представниками місцевого аматорського чемпіонату.

Щоправда, зі стартом у чемпіонаті U-19 цього сезону в них поки не складається. У перших трьох турах «Чорноморець» не здобув жодної перемоги, зазнавши двох поразок, причому в обох випадках у рідних стінах – від «Дніпра» (2:3) та «Сталі» (2:3). Особливо прикрою була поразка від «сталеварів», коли підопічні Олександра Спіцина відігралися, поступаючись у два м’ячі, але пропустили вирішальний гол на четвертій компенсованій хвилині. А от єдину нічию було здобуто на виїзді з «Олімпіком» – обом командам вдалося зберегти свої ворота «сухими».

Відзначимо, що найкращим бомбардиром команди з двома м’ячами (обидва було забито в матчі зі «Сталлю») є Дмитро Семенів.

Обличчям до обличчя

У рамках чемпіонату U-19 команди провели між собою вже 10 матчів. 7 перемог в активі «Динамо», тричі перемагав «Чорноморець», жодної нічиєї зафіксовано не було. Різниця м’ячів – 19:7.

У Києві команди провели 5 матчів. Чотири перемоги записало на свій рахунок «Динамо», одна в активі «Чорноморця», різниця м’ячів – 11:2.

Останній матч один проти одного

Чемпіонат U-19 2015/16. 22-й тур

02.04.2016. смт. Чапаївка. НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» – «Чорноморець» – 2:0 (0:0).

«Динамо»: Кучерук, Кошелєв, Попов, Чоботенко (к), Бабан (Вантух, 82), Калюжний (Смирний, 71), Симчо, Козак (Шапаренко, 53), Алібеков, Кравченко (Тарануха, 46), Щебетун (Удод, 71).

«Чорноморець»: Кожухар, Соколюк, Отрошко, Бабогло (к), Щетінін, Селезньов (Долінський, 84), Хамелюк, Цокан (Семенів, 58), Зінатуллін (Гранчар, 82), Мусолітін (Туманян, 89), Плохотнюк (Шторгін, 69).

Голи: Смирний (77), Тарануха (90+1).

Попереджені: Бабан (43), Попов (82).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер