Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Чорноморець» – 0:1

Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Чорноморець» – 0:1

Динамівці на правах господарів із перших хвилин обрушили шквал атак на ворота гостей. Варто відзначити, що найменший небезпечний момент одесити створили лише в середині другого тайму, настільки відчутною була перевага «біло-синіх». Справжнім героєм зустрічі та її найкращим гравцем став голкіпер «Чорноморця» Дмитро Безрук. Яких би ударів не завдавали молоді динамівці, раз по раз на шляху м'яча ставав воротар.

На 30-й хвилині Данило Книш пробив метрів із 15-ти поруч зі стійкою, хвилиною пізніше удар Павла Оріховського заблокував захисник. У другому таймі тиск збоку «Динамо» лише збільшився. Ігор Нечай класно пробив під поперечину, але Безруку вдалося дістати м'яча. Вирішальною в матчі стала 81-а хвилина. Одесити отримали право на штрафний біля бокової лінії, пішла подача на лінію воротарського майданчика, де Масалов у боротьбі невдало зрізав м'яча у свої ворота.

У чверть години, що залишалася до фінального свистка, тиск на ворота одеситів ще збільшився, гості вже, не соромлячись, грали на відбій. У підсумку «Чорноморцю» вдалося відстояти ворота та сенсаційно набрати в Києві три очки.

Після завершення зустрічі тренер «Динамо» U-19 Юрій Лень прокоментував події на полі:

- Факт залишається фактом – ми не реалізували безліч моментів. Перед кожною грою кажу хлопцям, що ваші самовіддача та бажання мають підкріплюватися думкою. Коли це відбудеться, будуть й забиті м'ячі, й результат. На жаль, бажання сьогодні було позамежне, а ось думки, особливо в завершальній стадії, залишали бажати кращого. В підсумку наші гравці не забивають м'ячі в таких моментах, в яких простіше було б забити. Варто визнати, що має місце невезіння, але, в першу чергу, позначається брак майстерності. Ми продовжимо працювати над індивідуальною майстерністю наших футболістів, приділяючи цьому компоненту велику увагу.

Чемпіонат U-19. Група 1. 6-й тур

15.04.2015. смт.Чапаївка. НТБ «Динамо». 75 глядачів.

«Динамо» – «Чорноморець» – 0:1 (0:0)

«Динамо»: Маханьков, Тимчик, Нестеренко (Масалов, 27), Чоботенко (к), Дубінчак (Норенков, 69), Калюжний (Приймак, 87), Нечай, Книш (Ковбаса, 87), Оріховський, Яровий (Козак, 78), Удод (Шарило, 78).

«Чорноморець»: Безрук ), Гавранко, Бабогло, Барський, Зайчек, Серденюк, Тишкул (Шаповаленко, 60), Чернишов, Гуральський (Габатель, 90+3), Вареник (Захарченко, 78), Марковський (Штогрін, 87) .

Гол: Масалов (81, у свої ворота).

Попереджені: Нестеренко (23), Чоботенко (44), Книш (54), Калюжний (86) – Чернишов (28), Марковський (68).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер