Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Дніпро» – 6:1

Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Дніпро» – 6:1

Другий тур поспіль «біло-сині» здобувають розгромну перемогу. Порівняно з попереднім поєдинком у Стрию, тренерський штаб зробив чотири зміни у стартовому складі. Дві з них були вимушеними – Козиренко в матчі зі «Скалою» отримав пошкодження, Наумець отримав четверту картку в сезоні та був дискваліфікований, а Миколенко та Петрусенко залишилися на заміні в рамках ротації. Замість згаданих вище гравців гру з перших хвилин розпочали Янаков, Алібеков, Попов та Булеца.

Перші десять хвилин матчу у підопічних Юрія Мороза пішли на розвідку, після чого в період з 11-ї до 15-ї хвилини «біло-сині» тричі засмутили голкіпера гостей. Рахунок відкрив Георгій Цитаїшвілі, який блискучим ударом від кута штрафного майданчика закинув м’яча в дальню дев’ятку й тим самим провів свій перший гол у чемпіонаті U-19. Буквально за хвилину Вантух із району 11-метрової позначки подвоїв перевагу, а трохи згодом Алексеєв вдало замкнув подачу Янакова з флангу.

До всіх проблем гостей додалися ще й кадрові – ще в першому таймі тренерський штаб дніпрян зробив дві вимушені заміни. А динамівці тим часом продовжували забивати – після подачі з кутового суперники залишили Попова без нагляду у штрафному майданчику, й Денис із вигідної позиції пробив повз воротаря.

Незважаючи на великий рахунок, динамівці продовжували атакувати з бажанням та завзяттям. Ще до перерви міг забивати ще Алексеєв, але після його потужного удару воротар не без труднощів парирував м’яча на кутовий, у другому таймі Калюжний мав нагоду відзначитися зі штрафного, але знову голкіпер ліквідував загрозу, діставши м’яча з-під поперечини. Захопившись атаками, «біло-сині» пропустили випад суперника, й Поддубний реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. Але останнє слово, а точніше два, залишилося все ж за динамівцями – спочатку Алексеєв оформив дубль, ще раз замкнувши подачу з флангу, а наприкінці поєдинку Калюжний вдало зіграв на підбиранні після подачі з кутового та поцілив у кут воріт. Відзначимо, що останній м’яч кияни забивали, вже перебуваючи в більшості, – на 83-й хвилині за грубий фол друге попередження в матчі отримав Нечистенко.

Завдяки цій перемозі «Динамо» продовжує утримувати впевнене лідерство, тримаючи на відстані дев’яти очок найближчого переслідувача – «Олександрію» (і при цьому маючи ще гру в запасі). Свій наступний матч підопічні Юрія Мороза проведуть 22 квітня, коли зіграють на виїзді з «Олімпіком».

Чемпіонат U-19. 20-й тур

15.04.2017. с. Чапаївка, НТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо» – «Дніпро» – 6:1 (4:0).

«Динамо»: Кучерук (Петрусь, 82), Дубінчак (к), Кошелєв, Попов (Мельник, 46), Калюжний, Булеца (Смирний, 46), Алібеков (Петрусенко, 61), Вантух (Куліш, 68), Янаков, Цитаїшвілі, Алексеєв.

«Дніпро»: Луговський, Андрушко (Романюк, 22), Нечистенко, Скляренко (Безсонов, 82), Терехов, Джумига (Карповський, 77), Поддубний, Рикун (Тарадуда, 46), Ховайко (Омелян, 32), Саблін, Зайков.

Голи: Цитаїшвілі (11), Вантух (12), Алексеєв (15, 73), Попов (25), Калюжний (88).

Попереджений: Нечистенко (65).

Вилучений: Нечистенко (83, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер