Чемпіонат U-19. «Динамо» – одноосібний лідер!

Чемпіонат U-19. «Динамо» – одноосібний лідер!

Незважаючи на значну перевагу на полі, із забитим м'ячем у динамівців ніяк не складалося. Бракувало влучності, або впевнено грав воротар ужгородців. І все ж, у першому таймі рахунок було відкрито. Тищенко пройшов лівим флангом, віддав м'яча Маїку, той переадресував його на Полегенька, який влучним ударом сходу завершив багатоходову комбінацію.

Забивши м'яча, динамівці значно спростили собі завдання на другий тайм. «Говерла» спробувала йти вперед, залишаючи вільні зони й можливості для контратак. На 73-й хвилині Тищенко відпасував на Маїка, який фінтом «прибрав» захисника, увійшов до штрафного майданчика й обвідним ударом подвоїв рахунок. Буквально в наступній атаці успіх знову посміхнулася динамівцям. Шевчук навісив із фланга, а Тищенко у стрибку головою спрямував м'яча точно за призначенням. Таким чином, Максим узяв участь у всіх забитих м'ячах своєї команди.

Наступний матч підопічні Валентина Белькевича та Віталія Косовського проведуть 22 серпня проти київського «Арсенала».

Чемпіонат U-19. 4-й тур

14.08.2012. Чапаївка. НТБ «Динамо», 100 глядачів

«Динамо» – «Говерла» – 3:0 (1:0)

«Динамо»:
Ткаченко (Солдатенко, 84), Мілютін (Міщенко, 78), Процишин, Ковтун, Шевчук, Чумак, Харатін – кап (Лазарович, 46), Полегенько, Кузик (Нагорний, 57), Маїк, Тищенко.

«Говерла»: Ізай, Казан, Чокнадій (Пушкаш, 86). Шушковський, Смокоровський – кап, Багін, Кручаниця (Микитишин, 40), Гребенюк (Бако, 46), Кемень (Коляса, 46), Сверенко (Сіка. 77), Добровольський (Шведюк, 46).

Голи: Полегенько (44), Маїк (73), Тищенко (78).

Попереджені:
Ковтун (88) – Казан (15), Смокоровський (16).

Вилучений: Смокоровський (33, друге попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер