Чемпіонат U19. «Динамо» - «Олександрія» - 1:0

Чемпіонат U19. «Динамо» - «Олександрія» - 1:0

Доволі швидко ініціативою заволоділи підопічні Ігоря Костюка, які в першому таймі створили достатньо моментів для взяття воріт гостей. Проте, обороні «Олександрії» вдавалося відбиватися і від численних навісів, і від небезпечних ударів у виконанні Єфіменка, Ваната та Волошина. І якщо на небезпечні удари перших двох реагував голкіпер Денис Ферт, то Вікентію трохи не щастило. Двічі під кінець тайму його удари приблизно з одної точки з-за меж штрафного майданчика приймала на себе поперечина воріт.

Утілити ігрову перевагу в рахунок на табло динамівцям удалося вже після перерви. Ключовий момент у грі стався на 65-й хвилині, коли Ферт збив у штрафному майданчику олександрійців Ваната. Сам постраждалий і виконав вирок арбітра, упевнено реалізувавши 11-метровий.

Динамівці мали нагоди для того, аби забити другий м’яч та завершувати гру з комфортною перевагою в рахунку, проте не реалізували їх. Найкращу мав Велетень, який не реалізував вихід практично сам-на-сам із голкіпером. Гості теж мали нагоди, аби врятуватися від поразки, але, на щастя, не реалізували їх.

Завдяки мінімальній перемозі «біло-сині» впритул наблизилися до трійки лідерів, зігравши при цьому менше матчів, аніж суперники, і з хорошим настроєм готуватимуться до матчу-відповіді першого кола Юнацької Ліги УЄФА проти македонської «Шкендії», який відбудеться у Скоп’є найближчої середи, а також до гри проти «Шахтаря» кілька днів потому.

Чемпіонат U19. 9 тур

«Динамо» - «Олександрія» - 1:0 (0:0)

18.10.2019. Київ. НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Михайленко (к), Єфіменко (Окоро, 61), Волошин (Ярош, 77), Надольський (Бодня, 90+2), Блізніченко (Велетень, 57), Ванат (Здирко, 84)

«Олександрія»: Ферт, Коноваленко (к), Самар, Дубілей, Водяницький, Гаркуша, Мустафаєв (Хименюк, 84), Овчаренко (Гезело, 88), Лучка (Хобта, 73), Савіцький (Василенко, 59), Каранга

Гол: Ванат (65, з пенальті)

Попередження: Окоро (88)

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер