Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Скала» - 4:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-19. «Динамо» - «Скала» - 4:0. Звіт про матч

Більшу частину першого тайму ударів у площину воріт не було. Спостерігалася велика кількість фолів з боку обох команд.

На 26-й хвилині Євгеній Ісаєнко влучив у правий нижній кут воріт «Скали», проте арбітр відмінив взяття воріт, зафіксувавши положення «Поза грою». Трохи пізніше Ісаєнко мав ще можливість вразити сітку воріт суперника, проте пробив неточно.

За п'ять хвилин до завершення першого тайму Владислав Наумець виконав два удари зі штрафного, але вони не стали влучними.

Рахунок у матчі несподівано був відкритий на першій доданій хвилині до основного часу першої половини гри. Владислав Наумець більярдним ударом вразив правий нижній кут воріт «Скали» та вивів свою команду вперед. Рахунок став 1:0 на користь київського «Динамо».

А ще за хвилину Євгеній Ісаєнко подвоїв перевагу «біло-синіх». Коли гості намагалися вивести гру зі своєї половини поля, Владислав Наумець відібрав м'яча, віддав передачу на лівому фланзі на Мащенка. Вадим виконав передачу до воротарського майданчика - і Євгеній Ісаєнко у падінні потужно та результативно пробив повз голкіпера у ворота «Скали» і зробив рахунок більш упевненим для «Динамо» - 2:0. На перерву команди пішли із перевагою киян у два голи.

На початку другого тайму «динамівці» ще збільшили свою перевагу. Максим Духан пробіг із м'ячем на правому фланзі через половину поля суперника, через що гості відчули небезпеку. Богдан Векляк зупинив атаку, намагаючись вибити м'яч у підкаті, проте арбітр зафіксував порушення правил у штрафному майданчику гостей та призначив пенальті у ворота «Скали». Євгеній Ісаєнко вдало реалізував одинадцятиметровий удар, влучивши у правий верхній кут воріт суперника, та оформив дубль. Голкіпер помилився із напрямком польоту м'яча, тож не зміг завадити третьому забитому м'ячу «Динамо» в цьому матчі. Таким чином на 48-й хвилині рахунок став 3:0 на користь київської команди.

Граючи за більш ніж упевненого рахунку, «біло-сині» продовжували йти вперед і намагатися ще відзначитись голами у воротах суперника. Зокрема Олег Лига на 74-й хвилині пробив по воротах гостей, проте влучив у сітку воріт із зовнішнього боку.

Ближче до завершення поєдинку юнаки «Динамо» таки вразили ворота «Скали» вчетверте. На 89-й хвилині Дмитро Єфіменко пробіг із м'ячем на правому фланзі та віддав прострільну передачу, а Даниїл Сухоручко п'ятою віддав м'яч на Наумця. Владислав із близької відстані поцілив у ворота «Скали», оформивши дубль та довівши рахунок до розгромного, із яким поєдинок і завершився - 4:0.

Чемпіонат U-19. 23-й тур. «Динамо» - «Скала» - 4:0 (2:0)

16.05.2018. НТБ «Динамо» (Київ) у Чапаєвці

«Динамо» (Київ): Нещерет, Дмитрук, Чуєв, Сирота, Мельничук, Мащенко (Шулянський, 76), Михайленко (Ващишин, 70), Наумець, Надольський (Лига, 70), Духан (Єфіменко, 82), Ісаєнко (Сухоручко, 58).

«Скала» (Стрий): Гудименко, Векляк, Альохін, Табачинський, Білінський (Болюк, 78), Челядін, Королевич (Гавронський, 51), Фомін (Брода, 80), Герег (Тишкун, 57), Ісаєв, Черепущак.

Голи: Наумець (45+1, 89), Ісаєнко (45+2, 48).

Попередження: Сирота (30) - Черепущак (14).

Вилучення: Черепущак (88).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер