Чемпіонат U-19. «Металург» (Запоріжжя) — «Динамо». Прев`ю

Чемпіонат U-19. «Металург» (Запоріжжя) — «Динамо». Прев`ю

«Металург» (Запоріжжя)

 

Запорізький «Металург» повернувся до чемпіонату U-19 після дворічної перерви, пов`язаної з вильотом основної команди запоріжців із Прем`єр-ліги за підсумками сезону 2015/2016 рр.

 

Після домашньої поразки у стартовому турі від «Зорі» (1:2) запоріжці виграли три поспіль поєдинки — на виїзді в «Олександрії» (3:2) та «Олімпіка» (3:1), а також удома в «Арсенал-Київ» (4:2). Маючи дев`ять очок, «Металург» посідає третє місце в таблиці, поступаючись лідеру, львівським «Карпатам», трьома балами (при цьому маючи гру в запасі).

 

По два м`ячі мають у своєму доробку Володимир Близнюк, Богдан Могильний, Олексій Сидоров та Андрій Гавриленко

 

«Динамо» (Київ)

 

Новий чемпіонат динамівці розпочали дуже результативно – в першому турі «біло-сині» на базі в Кончі-Заспі (хоч матч і був номінально виїзним для нашої команди) декласували чернігівську «Десну» з рахунком 10:1. Хет-трик записав на свій рахунок Вікентій Волошин, по два м’ячі в активі найкращого бомбардира минулого сезону Євгена Ісаєнка, а також Станіслава Сорокіна.

 

А от у другому турі підопічні Ігоря Костюка несподівано поступилися вдома львівським «Карпатам» – 0:2. Матч третього туру, у якому кияни мали грати на виїзді з «Волинню», було перенесено на невизначений термін через участь нашої команди в міжнародному турнірі, що проходив у Китаї.

 

Після повернення з Піднебесної динамівці вдома з мінімальним рахунком перемоги «Маріуполь» — 3:2, голи забили Станіслав Сорокін, Вікентій Волошин та Євген Ісаєнко. Волошин із чотирма забитими м`ячами залишається найкращим бомбардиром не лише команди, а й усього чемпіонату, по три голи в активі Євгена Ісаєнка та Станіслава Сорокіна.

 

Офіційні особи матчу

 

Арбітр – Валерій Копмарь (Одеська область)

Асистенти – Дмитро Башкіров (Донецька область), Олександра Даниленко (Одеса).

Четвертий арбітр – Микита Богатир (Запоріжжя).

Спостерігач арбітражу – Олександр Іванов (Слов`янськ, Донецька область).

 

Останній матч між командами

 

Сезон 2015/16. Чемпіонат U-19. 18-й тур

29.11.2015. м. Запоріжжя, НТБ «Металург». 100 глядачів

«Металург» (Запоріжжя) — «Динамо» (Київ) — 1:2 (1:0)

«Металург»: Шевчук (к) (Зеленський, 46), Соколюк, Корох, Отрошко, Василенко, Некрасов, Хамелюк, Алібеков, Шалфеєв, Середа (Пандурський, 78), Троянов (Підлепенець, 51).

«Динамо»: Маханьков, Чоботенко, Дубінчак, Кошелєв, Кравченко, Масалов, Калюжний (к), Шапаренко, Козак, Щебетун (Русин, 89), Вантух (Тарануха, 54).

Голи: Середа (30) — Шапаренко (57, пас Тарануха), Щебетун (75, пас Кравченко).

Попереджені: Середа (48), Алібеков (58) — Кравченко (86).

Вилучений: Отрошко (90+1).

 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер