Чемпіонат U-19. «Олімпік» – «Динамо» – 0:3 (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Олімпік» – «Динамо» – 0:3 (+ВІДЕО)

Упевнені та результативні дії дозволили команді Юрія Мороза відірватися від конкурентів, вийшовши на фінішну десятиматчеву пряму із солідною очковою перевагою.

«Олімпік», судячи з виступів у нинішньому сезоні, у звітній зустрічі мав скласти конкуренцію киянам. Команда йде на п'ятому місці й за вдалих розкладів цілком може претендувати на потрапляння до трійки найсильніших. Підопічні Станіслава Тищенка серйозно налаштувалися на гру з динамівцями, яка стала для них чудовим іспитом.

Уже на 10-й хвилині Микола Шапаренко точним ударом завершив розпочату Русланом Кошелєвим комбінацію. Не давши господарям отямитися, рахунок у матчі було подвоєно. Знову чудово зіграв Шапаренко, але його передачу на вільного Назарія Русина перехопив захисник, у підкаті переправивши м'яча у власні ворота.

Холодний душ у вигляді двох м'ячів глибоко шокував донецьку команду. Роботи у Владислава Кучерука було зовсім небагато, у самому «гарячому» епізоді, незадовго до перерви, м'яч поцілив у стійку воріт.

Численні заміни, проведені тренерами у другому таймі, збивали темп зустрічі. Динамівці впевнено контролював гру, в жодному з періодів не давши засумніватися у власній перевазі. М'яч ще одного разу влетів у ворота «олімпійців»: моторний Денис Янаков першим розібрався у воротарському майданчику, добивши м'яча, що відскочив від поперечини. У підсумку – 3:0 на користь «Динамо»!

Сезон 2016/17. Чемпіонат U-19. 21-й тур

22.04.2017. м.Біла Церква, стадіон «Зміна»

«Олімпік» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 0:3 (0:2)

«Олімпік»: Лтайф, Снурніцин, Боровик, Городенко, Мороз, Нечаєв (Пономарьов, 72), Геловані (Таловеров, 88), Зубашівський (к), Максименко (Черниш, 85), Зінатуллін (Тищенко, 71), Масікевич.

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (к), Кошелєв, Попов (Петрусенко, 79), Смирний (Куліш, 84), Калюжний, Алібеков, Шапаренко (Наумець, 59), Янаков (Вантух, 76), Цитаїшвілі, Русин (Алексєєв, 54)

Голи: Шапаренко (10), Боровик (21, у власні ворота), Янаков (76)

Попереджені: Зінатуллін (40), Максименко (47), Снурніцин (88), Боровик (89) – Шапаренко (39)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер