Чемпіонат U-19. «Шахтар» - «Динамо» - 0:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Шахтар» - «Динамо» - 0:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

На 12-й хвилині Вікентій Волошин пробив у бік воріт «Шахтаря» з-за меж штрафного майданчика, після чого м`яч пролетів повз праву стійку. Трохи пізніше удар Ярослава Надольського був заблокований гравцями донецької команди. Удари головою «динамівців» після навісів або були неточними, або голкіпер «Шахтаря» з ними справлявся.

Ближче до завершення першого тайму Вадим Мащенко вирішив завдати удару по воротах донецької команди з середини поля, та він не став влучним. За три хвилини донеччани відповіли на цей момент «біло-синіх» ударом здалеку, після чого «шкіряний» пролетів повз ворота. Наприкінці першої половини гри Артем Бондаренко пробив повз ліву стійку воріт киян.

Відтак, не довівши жоден із моментів до взяття воріт, команди пішли на перерву за невідкритого рахунку.

У другій половині гри моменти для взяття воріт мали переважно гості. «Гірники» захищалися та порушували правила проти «динамівців», намагаючись не дати киянам створити небезпеку поблизу своїх воріт, через що отримали чимало жовтих карток.

Невдовзі після початку другого тайму, як і в першому, Вікентій Волошин завдав удару по воротах «Шахтаря», після чого м`яч пролетів повз праву стійку. А Ярослав Надольський пробив у руки голкіперу. Із ударом «Динамо» зі штрафного з лівого флангу голкіпер «Шахтаря» також упорався, не давши «біло-синім» вразити свої ворота. Наприкінці поєдинку Вадим Мащенко не зміг зробити свій удар результативним – голкіпер впіймав «шкіряного».

До завершення поєдинку командам так і не вдалося відзначитися забитими м`ячами, тож матч між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» завершився з рахунком 0:0.

Чемпіонат U-19. 12-й тур. «Шахтар» - «Динамо» - 0:0 (0:0)

11.11.2018. «Арсенал-Арена», Щасливе

«Шахтар»: Трубін, Холод, Муравський, Якуба, Рудавський, Приходько, Бондаренко (к), Гуров, Кащук, Криськів (Судаков, 74), Мудрик.

«Динамо»: Моргун, Скорко, Чуєв, Сирота, Вівчаренко, Михайленко (к), Мащенко, Волошин (Сорокін, 59), Надольський, Шулянський, Ванат (Дероган, 80).

Попередження: Якуба (21), Гуров (31), Рудавський (63), Холод (71), Кащук (90+2) – Мащенко (30), Сирота (62).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер