Чемпіонат U-19. «Скала» - «Динамо» - 1:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Скала» - «Динамо» - 1:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Після вильоту з Юнацької Ліги УЄФА динамівці отримали можливість повністю зосередитися на вирішенні завдань у чемпіонаті, а саме, підтвердженні успіхів минулого сезону - завоюванні першого місця. Матчі зі «Скалою» у киян традиційно проходять у напруженій боротьбі, за три сезони команди між собою провели дев'ять матчів - п'ять перемог у «Динамо», при трьох у «Сталі». Вельми непоганий показник для клубу з курортного Моршина, який завжди знаходився далеко від вершин турнірної таблиці.

Тривожний дзвіночок біля воріт динамівців пролунав уже на 6-й хвилині - Герег замкнув подачу зі штрафного. Попереду була вся гра, часу відігратися предостатньо. Команда Ігоря Костюка повністю заволоділа ініціативою, створювала моменти, але забити змогла лише на початку другого тайму. Цітаїшвілі блискуче пробив зі штрафного з 22-х метрів у верхній кут воріт!



Мало хто в цей момент сумнівався, що динамівці досягнуть бажаного. Вся гра перейшла на половину поля господарів, створювався момент за моментом... Ось тільки м'яч уперто не йшов у ворота Дутки. Особливо гаряче стало на заключних хвилинах. Цітаїшвілі, Наумець, Приходько, Мащенко мали чудові нагоди вивести «Динамо» вперед, але в цей день удача була явно на боці «Скали». У підсумку 1:1, «Динамо» вперше в нинішньому чемпіонаті грає внічию.



Сезон 2017/18. Чемпіонат U-19. 10-й тур

22.10.2017. м.Моршин, стадіон «Медик»

«Скала» (Стрий) - «Динамо» (Київ) - 1:1 (1:0)

«Скала»: Дутка, Анніч, Альохін, Луців, Табачинський, Челядін ), Гладковський (Ісаєв, 46), Герег (Фомін, 71), Лукач (Відерський, 80), Королевич, Островерх (Черепущак, 50).

«Динамо»: Кучерук, Мельник (Сирота, 64), Малишкін, Чуєв, Білошевський, Янаков (Мащенко, 42), Козиренко (к) (Приходько, 78), Мельничук, Ісаєнко (Сухоручко, 90+5), Ващишин (Наумець , 72), Цітаїшвілі.

Голи: Герег (8) - Цітаїшвілі (48).

Попереджені: Челядін (35), Луців (76), Альохін (88) - Білошевський (50), Цітаїшвілі (63).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер