Чемпіонат U-19. «Сталь» – «Динамо» – 1:4 (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-19. «Сталь» – «Динамо» – 1:4 (+ВІДЕО)

Порівняно з останнім матчем проти «Ворскли», в якому кияни мали впевнено перемогли 3:0, у стартовому складі Ігор Костюк провів дві ротації. Замість Дмитрука та Мащенка на поле вийшли Малишкін та Янаков. Саме останньому пощастило стати автором єдиного забитого м’яча у першому таймі. Динамівці хоча й переважно атакували, на завершальні стадії пригальмовували, лише зрідка турбуючи голкіпера Єрмолова. Один м’яч не відображав територіальну та ігрову перевагу динамівців.

Довести це команда спробувала після перерви. Гра стала жвавішою, насамперед через нелогічний м’яч, пропущений на 57-й хвилині. Корнієнко завдав удару від самої бокової лінії, м’яч полетів по високій траєкторії та від рук Кучерука «нирнув» під поперечину. Гол, дуже схожий на той, який у 1999 році забив Шевченко у ворота Філімонова.

До честі динамівців, засмучувались вони недовго. Команда зібралася, організувала кілька небезпечних моментів, один із яких, на 65-й хвилині, призвів до взяття воріт. Це Ващишин першим зорієнтувався після відскоку м’яча від штанги та добив його у ворота. Після цього стало зрозуміло, що перемогу динамівці вже не віддадуть. Господарі лише зрідка переходили на чужу половину поля, та й у захисті діяли далеко не бездоганно. Наприкінці матчу ще два м’ячі влетіли у їх ворота. Спершу активний під час усієї гри Ісаєнко скористався помилкою кіпера, а за секунди до фінального свистка Сирота підключився на подачу з кутового та ударом головою встановив остаточний рахунок!

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-19. 12-й тур

04.11.2017. м.Лютіж, стадіон «Діназ»        

«Сталь» (Кам’янське) – «Динамо» (Київ) – 1:4 (0:1)

«Сталь»: Єрмолов, Таранда, Стахміч (к), Краснопольський, Чеглов, Порох (Островский, 74), Корнієнко, Жарий, Ткаченко, Рожко (Немирський, 86), Устименко (Мухтаров, 89).

«Динамо»: Кучерук, Чуєв, Сирота, Малишкін, Янаков (Духан, 75), Наумець, Мельничук, Козиренко (к), Приходько (Білошевський, 62), Ісаєнко (Лига, 80), Ващишин.

Голи: Корнієнко (57) – Янаков (36), Ващишин (65), Ісаєнко (79), Сирота (90+4).

Попереджені: Ісаєнко (26), Козиренко (32).   

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер