Чемпіонат U-19. «Ворскла» - «Динамо» - 1:1. «Динамо» U-19 - чемпіон!

Чемпіонат U-19. «Ворскла» - «Динамо» - 1:1. «Динамо» U-19 - чемпіон!

Незважаючи на несприятливі погодні умови - дощ, грім - молоді футболісти продемонстрували цікаву гру.

З-за меж штрафного майданчика на 10-й хвилині пробив Георгій Цитаїшвілі, проте м'яч пройшов повз ворота.

У середині першого тайму Євгеній Ісаєнко мав хорошу можливість пробити по воротах «Ворскли» із небезпечної позиції, проте голкіпер випередив його, вийшовши з воріт і вибивши м'яча. Трохи пізніше він же пробив п'ятою, після чого м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт полтавської команди

Також ударів завдавали Олександр Сирота і Владислав Наумець, але вони також не стали влучними. На останній доданій хвилині до першого тайму Денис Янаков зі штрафного пробив прямо в руки голкіперу «Ворскли». На перерву команди пішли за невідкритого рахунку - 0:0.

На 48-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота полтавської команди. Проте, проконсультувавшись зі своїм помічником, відмінив своє рішення. Та все ж «Динамо» судилося відзначитись у воротах суперника, через дві хвилини після цього епізоду. Денис Янаков отримав передачу від Георгія Цитаїшвілі з правого флангу та ударом «ножицями» вразив сітку воріт «Ворскли», тим самим вивівши свою команду вперед - 0:1.

Трохи згодом у «Динамо» була ще можливість забити, але м'яч після удару пролетів над стійкою воріт полтавчан.

На 82-й хвилині «Ворскла» після декількох ударів поспіль зрівняла рахунок у матчі. Спочатку Олександр Кожевніков влучив у Богдана Чуєва, після чого м'яч знову потрапив до ніг Кожевнікова - і цього разу Олександр скористався можливістю відзначитись у воротах «Динамо», точно пробивши у правий нижній кут воріт київської команди. Таким чином рахунок у матчі знову став нічийним - 1:1.

Більше реалізованих моментів не було, тож матч завершився нічиєю 1:1, а «Динамо» достроково стало переможцем чемпіонату U-19.

Чемпіонат U-19. 24-й тур. «Ворскла» - «Динамо» - 1:1 (0:0)

20.05.2018. Полтава. Стадіон «Лтава»

«Верес» (Полтава): Різник, Мамросенко, Пилипенко, Корякін, Дудка (Коротченко, 89), Котов, Юрченко, Товстий, Кожевніков, Ширіпа (Галата, 64), Мосійчук (Видря, 79).

«Динамо» (Київ): Кучерук, Дмитрук, Попов (Мельник, 68), Сирота, Мельничук (Чуєв, 73), Цитаїшвілі, Ващишин (Лига, 73), Янаков (Мащенко, 62), Булеца, Наумець, Ісаєнко (Сухоручко, 64).

Голи: Кожевніков (82) - Янаков (50).

Попередження: Пилипенко (44) - Цитаїшвілі (33), Сухоручко (90+1).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер