Чемпіонат U-19. «Зірка» – «Динамо» – 1:3

Чемпіонат U-19. «Зірка» – «Динамо» – 1:3

Задовго до фінішу юні динамівці оформили чемпіонство, що анітрохи не зменшило в них мотивації показувати якісний та результативний футбол в останніх матчах сезону. Футболісти б'ються за ім'я «Динамо» й за своє майбутнє, бажаючи вже влітку перейти до молодіжної команди, або, що цілком можливо, поїхати на підготовчий збір із першим складом.

Перед початком зустрічі на Юрія Мороза чекали кадрові проблеми, адже до Долинської він вирушив із лише 14 гравцями, в тому числі одним воротарем. Цього ж дня в молодіжному чемпіонаті «Динамо» зустрічається з «Шахтарем», куди й були покликані гравці з юнацької команди. Але навіть у такій критичній ситуації динамівці чудово себе показали, на жодному з відрізків зустрічі не давши засумніватися у своїй перевазі.

Доля матчу вирішилася в середині першого тайму, коли Алібеков та Цитаїшвілі забили м'ячі у ворота господарів. Що цікаво, саме в цей період зустрічі тренер «Зірки» Руслан Бідненко, до речі, колишній футболіст «Динамо», провів відразу три заміни.

Після перерви гості продовжували тиснути на ворота господарів, грали з позиції сили, отримуючи від футболу задоволення. Третій м'яч на рахунку Владислава Алексеєва. Відзначимо, що з підсумковими 10 забитими м'ячами нападник став найкращим бомбардиром «Динамо» в чемпіонаті U-19. Єдине, що дозволили динамівці цього дня, – провести «Зірці» гол престижу.



Сезон 2016/17. Чемпіонат U-19. 26-й тур

25.05.2017. м.Долинська, стадіон «Колос»

«Зірка» (Кропивницький) – «Динамо» (Київ) – 1:3 (0:2)

«Зірка»: Я.Сидоренко, Мачелюк, Д.Сидоренко, Павлюк (к), Прадунець, Сірош (Клочан, 46), Хруленко, Лопушенко (Касімов, 31), Крутін (Кольцун, 23), Замуренко (Лев, 31), Сурженко.

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (к), Миколенко (Верхоланцев, 62), Кошелєв, Попов (Петрусенко, 64), Калюжний, Алібеков, Наумець, Куліш, Цитаїшвілі (Мельничук, 46), Алексеєв.

Голи: Клочан (80, з пенальті)  Алібеков (26), Алексеєв (68), Цитаїшвілі (34).

Попереджені: Касімов (39)  Попов (19).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер