Чемпіонат U21. 13-й тур. «Динамо» – «Колос» – 5:0. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 13-й тур. «Динамо» – «Колос» – 5:0. Звіт про матч

Відзначимо, що це був завершальний поєдинок нашої команди перед зимовою перервою.

У гості до підопічних Юрія Мороза завітав «Колос» із Ковалівки, який наша команда приймала у манежі клубної бази в Кончі-Заспі. Поєдинок вийшов цікавим та результативним і завершився упевненою перевагою динамівців – 5:0. Три м’ячі наша команда забила у першому таймі та ще два – у другому.

На початку гри команди обмінялися ударами по воротах, але в обох випадках ці загрози не завдали великих труднощів воротарям. А вже незабаром динамівці завершили одну із своїх атак забитим м’ячем: В.Волошин чудовим пасом у розріз вивів Ваната до воріт, із ударом Владислава приблизно з лінії штрафного майданчика впорався воротар Кучеренко, але відбив його на Надольського, який у боротьбі із захисником головою переправив м’яч у сітку – 1:0.

Гра переважно проходила у середині поля, без занадто гострих моментів аж до 33-ї хвилини, коли господарі провели результативну атаку, у завершальній стадії якої В.Волошин наважився на сильний удар з лівої з-за меж штрафного майданчика і точно влучив у дальній кут воріт – 2:0.

Одразу ж після цього довести рахунок до великого мав нагоду Н.Волошин, який вийшов до воріт та у боротьбі із захисником завдавав удару метрів з 10-ти, але вийшло несильно, і воротар ковалівців м’яч забрав. Ще в одному з моментів Ванату не вистачило зовсім трохи, щоб встигнути до м’яча та замкнути дальню стійку після небезпечного прострілу Н.Волошина справа.

До свистка на перерву динамівці таки забили ще: В.Волошин чудовим пасом вивів Ваната один на один із воротарем, і Владислав майстерно реалізував свій шанс та довів рахунок до великого – 3:0. Відзначимо, що динамівський нападник має у своєму активі вже 11 голів у нинішньому сезоні та усього на два точні удари відстає від В’юника із «Шахтаря», який має у своєму активі 13 забитих м’ячів.

На початку другого тайму динамівці відзначилися ще раз: Надольський потужно пробив по воротах, воротар «Колоса» Кучеренко відбив м’яч, першим на добиванні опинився Н.Волошин та з лінії воротарського майданчика переправив його у сітку. А у середині тайму кияни заробили пенальті: правила порушили проти Шулянського, який у цьому епізоді отримав пошкодження та залишив поле. Оскільки до цього часу уже усі можливості для замін були використані, динамівці були змушені догравати матч у меншості.

Одинадцятиметровий же удар чітко реалізував Бражко – 5:0. А ще через кілька хвилин від шостого пропущеного м’яча «Колос» врятувала поперечина. До фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Зазначимо, що після 13-ти турів команда Юрія Мороза набрала 36 очок та влаштувалася на першому місці, випереджаючи найближчого переслідувача – донецький «Шахтар» - на 6 очок. Відновиться молодіжна першість у лютому.

Сезон 2020/2021. Чемпіонат U21, 13-й тур

«Динамо» – «Колос» – 5:0 (3:0)

11.12.2020. Віта-Литовська, манеж НТБ «Динамо»

«Динамо»: 1. Моргун, 2. Кузик, 3. Боль (6. Бодня, 69), 4. Біловар, 7. Надольський (18. Тлумак, 58), 9. В. Мащенко (11. Шулянський, 57), 10. Ванат (16. Сухоручко, 69), 15. В. Волошин, 21. Н.Волошин (8. Єфіменко, 69), 19. Вівчаренко, 20. Бражко (к).

«Колос»: 31. Кучеренко, 2. Пінчук, 3. Чибунду, 21. Ульяницький, 24. Малакі, 99. Салабай, 77. Мораренко (к) (6. Криворучко, 79), 18. Соловйов (8. Трубніков, 79), 23. Савенюк (69. Сафончик, 79). 17. Духота, 11. Коваль (7. Груша, 83).

Голи: Надольский (12), В.Волошин (33), Ванат (42), Н.Волошин (54), Бражко (76, з пен.)

Попереджений: Кузик (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер