Чемпіонат U21. 14-й тур. «Динамо» – «Олімпік» – 6:0. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 14-й тур. «Динамо» – «Олімпік» – 6:0. Звіт про матч

У гості до підопічних Юрія Мороза завітав донецький «Олімпік», який наша команда приймала в манежі клубної бази в Кончі-Заспі. Поєдинок вийшов багатим на події і результативним та завершився великою перемогою динамівців – 6:0. Причому, у першому таймі кияни забили лише один м’яч, а решту п’ять – у другому. По два м’ячі записали до свого активу Владислав Ванат та Вікентій Волошин, а ще по разу відзначилися Назар Волошин та Ігор Горбач.

Гру динамівці розпочали на хорошій швидкості та по-спортивному агресивно. Підопічні Юрія Мороза одразу взяли гру під свій контроль та більше володіли м’ячем. Призвичаївшись до штучного поля та манери гри суперника, наша команда повела в рахунку на 20-й хвилині зустрічі. Завгородній виконав штрафний удар із лівого флангу, який головою з лінії воротарського майданчика чудово замкнув Ванат, поклавши початок розгрому суперника. А до цього пристрілювалися Надольський, який двічі пробив поруч зі стійкою, Опанасенко після подачі кутового, Вікентій Волошин та Завгородній – вище.

Надалі динамівці продовжили домінувати на полі та володіти ініціативою, але в другій половині тайму гра дещо заспокоїлася та проходила переважно в середині поля без надто небезпечних моментів біля воріт обох команд. Варто відзначити хіба що перспективний удар Біловара головою після подачі кутового – трохи неточно. Донеччани теж провели кілька випадів до володінь Моргуна, але для динамівського захисту та голкіпера ці моменти проблемою не стали та були вчасно нейтралізовані.

У другому таймі наші хлопці продовжили забивати, причому робили це досить регулярно. Незабаром після початку другої половини зустрічі в ході однієї з атак киян м’яч влучив у руку захиснику «Олімпіка» Аннічу, тож арбітр справедливо вказав на «позначку». Пенальті впевнено виконав Ванат, воротар суперника хоч і вгадав напрям удару, але парирувати його не зміг. Цей забитий м’яч дозволив динамівцю наздогнати найкращого бомбардира молодіжної першості В’юника – в обох тепер по 13 влучних «пострілів».

Також Ванат записав до свого активу і результативну передачу, коли асистував наступному автору гола – Назару Волошину. Владислав прострілив зліва на протилежний край штрафного майданчика, а Назар у дотик замкнув дальню стійку – 3:0.

У середині тайму прийшла черга відзначатися Вікентія Волошина. Спочатку він здорово виконав штрафний удар, але воротар «Олімпіка» зумів упоратися з потужним ударом динамівця, парирувавши м’яч. А згодом Вікентій отримав м’яч, перебуваючи у штрафному майданчику зліва та з гострого кута, поклавши корпус, майстерно спрямував м’яч точно під дальню стійку.

Зовсім скоро після ще однієї стрімкої атаки киян ворота «Олімпіка» розстрілював Назар Волошин, але з близької дистанції пробив вище, позбавивши себе можливості оформити дубль. Також відзначимо удар з гострого кута Надольського, який влучив у стійку, а також гол Горбача, який незадовго до цього вийшов на заміну. Йому асистував Назар Волошин, який виконав прострільну передачу зліва, а Ігор, який опинився в потрібному місці, з пари метрів спрямував м’яч у сітку.

Ну, а остаточний рахунок встановив Вікентій Волошин, який пройшов центром та з лівої ноги влучно пробив із лінії штрафного майданчика, також услід за Ванатом оформивши дубль – 6:0.

Сезон 2020/2021. Чемпіонат U21, 14-й тур

«Динамо» U21– «Олімпік»U21 – 6:0 (1:0)

12.02.2021. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо»: 1. Моргун, 22. Скорко, 3. Опанасенко (2. Кузик, 57), 4. Біловар (19. Хондак, 69), 6. Вівчаренко, 5. Михайленко (к) (17. Тлумак, 80), 7. Надольський, 15. В.Волошин, 21. Н.Волошин, 20. Завгородній (8. Єфіменко, 69), 10. Ванат (9. Горбач, 73).

«Олімпік»: 1. Пацкан, 18. Анніч, 20. Мазур (26. Загладько, 85), 4. Давиденко, 2. Грецайчук, 9. Шишкін, 6. Островерх (к) (8. Шут, 55), 11. Бороденко, 15. Касабуцький, 17. Чижик, 19. Могіль.

Голи: Ванат (21, 50, з пен.), Н. Волошин (61), В. Волошин (68, 90), Горбач (78)

Попередження: Опанасенко (32), В.Волошин (37), Біловар (58), Вівчаренко (74) – Мазур (31), Островерх (40), Анніч (49), Давиденко (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер