Чемпіонат U21. 19-й тур. «Динамо» - «Рух» – 2:2. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 19-й тур. «Динамо» - «Рух» – 2:2. Звіт про матч

Звітний матч пройшов на одному з відкритих полів навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі, виявився результативним та завершився нічиєю 2:2. Відзначимо, що в матчі першого кола між цими командами, що відбувся у Львові, динамівці поступилися господарям 1:3, і це була єдина поразка нашої команди в нинішньому чемпіонаті. У звітному матчі у складі киян голами відзначилися Бражко та Ванат, а у складі суперника автором дубля став Руніч.

З перших хвилин на полі точилася рівна боротьба, гості не відсиджувалися в обороні, а створювали гідну конкуренцію динамівцям. В одній з атак львів’ян м’яч влучив у руку Михайленку, коли той перебував у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Руніч із «позначки» не схибив, ускладнивши динамівцям завдання здобути позитивний результат.

Утім, наша команда не знітилася та з подвійними силами пішла вперед. Вікентій Волошин із півкола перед штрафним майданчиком не влучив у площину воріт – м’яч пролетів поруч зі стійкою. З ударом Надольського впорався Бабічин, хоча Ванат уже був готовий спрямувати м’яч у сітку у разі помилки воротаря «Руху».

Нарешті, з третьої спроби киянам удалося зрівняти рахунок. До забитого м’яча привело стандартне положення: до подачі кутового підключився центральний захисник Бражко. Клейтон головою скинув йому м’яч під удар, і Володимир із центру штрафного майданчика свій шанс не змарнував, спрямувавши м’яч у сітку поміж ніг суперників. Невдовзі динамівці змогли вийти вперед: Вівчаренко віддав зрячу навісну передачу на Ваната і той ударом головою з меж штрафного майданчика вивів свою команду вперед – 2:1.

Надалі небезпеку біля воріт гостей своїми ударами створювали Вікентій Волошин, Надольський та Бражко з дальньої дистанції, але щоразу нашим гравцям не вистачало зовсім трохи. Біля протилежних воріт Лях ледве не замкнув простріл із правого флангу, але якимось дивом не влучив по м’ячу. За мінімальної переваги динамівців команди і пішли на перерву.

У другому таймі на полі точилася обопільногостра боротьба, команди швидко переходили центр поля та плели мереживо атак біля воріт одна одної. У динамівців варто відзначити небезпечний простріл Надольського зліва, який ніхто з партнерів не зміг замкнути, а також спробу Ваната, який після рикошету влучив у сітку з зовнішнього боку. Мав забивати Клейтон після прострілу справа Назара Волошина, але він не зміг вдало прийняти м’яч, тож скинув його під удар Надольському, але у Ярослава удар не вийшов.

А ось львів’яни свій момент використали сповна: після багатоходової комбінації динамівці у власному штрафному майданчику залишили без нагляду Руніча, який ударом головою зрівняв рахунок та оформив дубль. Незабаром киян двічі виручив каркас воріт: після удару Руніча м’яч прийняла на себе стійка, у неї ж влучив його партнер після добивання. Господарі відповіли гострим виходом до воріт Вікентія Волошина, який упав у боротьбі із суперником, але свисток арбітра промовчав. Тож нічия 2:2 – до завершення матчу рахунок більше не змінювався.

Сезон 2020/21. Чемпіонат U21. 19-й тур

«Динамо» – «Рух» - 2:2 (2:1)

«Динамо»: 1. Моргун, 24. Тимчик, 4. Біловар, 5. Михайленко (к), 6. Вівчаренко, 7. Надольський (18. Кузик, 71), 10. Ванат (9. Горбач, 71), 13. Клейтон (20. Завгородній, 76), 15. В.Волошин, 17. Бражко (11. Гаджук, 85), 21.Н.Волошин (14. Власов, 80).

«Рух»: 81. Бабічин, 27. Харжевський, 3. Веремієнко (к), 17. Слюсар, 26. Лень, 30. Копина, 90. Рудюк, 10. Литвиненко, 11. Руніч, 31. Лях, 9. Абдіхоліков.

Голи: Бражко (17), Ванат (26) – Руніч (10, з пен., 67)

Попередженя: Бражко (79), В.Волошин (85) – Копина (40), Веремієнко (80), Руніч (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер