Чемпіонат U-21. 20-й тур. «Динамо» – «Олімпік» – 3:0 (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. 20-й тур. «Динамо» – «Олімпік» – 3:0 (+ВІДЕО)

Динамівці немов на одному диханні проводять першу частину турніру, з 19 матчів перемігши у 15. В останніх трьох турах команда не пропускає, а в середньому забиває майже 2,5 м'яча за гру. Вельми солідно виглядає й «Олімпік», практично забезпечивши потрапляння до першої шістки. Тож не дивно, гра викликала інтерес у тренерського штабу молодіжної збірної України, який у повному складі на чолі з Олександром Головком був присутній на трибуні.

Порівняно з грою тижневої давнини проти «Зорі», Унаї Мельгоса провів три зміни у стартовому складі. Воротаря Маханькова замінив Коваль, а в півзахисті замість Оріховського та Янакова вийшли Шапаренко та Лєднєв

На відміну від більшості матчів у молодіжній першості, динамівці доволі довго не могли позначити свою перевагу. Переважно команда володіла м'ячем у центрі поля, переходячи який впиралася в насичений захист. Як наслідок, перший по-справжньому гострий момент біля воріт Степаненка виник лише на 30-й хвилині, коли Булеца скинув м'яча під удар Щебетуна, але останній не зміг переграти голкіпера.

За весь матч гравці «Олімпіка» не спромоглися створити біля динамівських воріт жодного по-справжньому небезпечного моменту. Після перерви донеччани й не думали про атаки, зосередившись на збереженні зручного для них рахунку. Варто віддати належне наполегливості господарів, які, незважаючи на всі складнощі, продовжували йти вперед. Удачу зловив лідер команди, її капітан Максим Казаков. Його неймовірний удар із 30-ти метрів застав зненацька воротаря, одночасно ставши справжньою окрасою матчу. За дві хвилини Богдан Лєднєв подвоїв перевагу, а ще пізніше Назарій Русин встановив остаточний рахунок - 3:0! Браво, динамівці, за характер та наполегливість, що не опустили руки й домоглися перемоги!

Сезон 2016/17. Чемпіонат U-21. 20-й тур

03.03.2017. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо»

«Динамо» (Київ) - «Олімпік» (Донецьк) - 3:0 (0:0)

«Динамо»: Коваль (Бущан, 46), Лук'янчук, Тимчик (Кравченко, 88), Очигава (Чоботенко, 46), Осман, Казаков ), Булеца, Шапаренко (Русин, 65), Лєднєв, Тарануха, Щебетун.

«Олімпік»: Степаненко (к), Пісковий, Надірадзе, Петрик, Янков, Глиняний (Масікевич, 83), Ткаченко, С.Шарай (Тищук, 88), В.Шарай, Козлов, Сергійчук (Зінатуллін, 63).

Голи: Казаков (76), Лєднєв (78), Русин (87)

Попереджені: Булеца (58) - Глиняний (57), Петрик (76), Янков (86), Надірадзе (89).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер