Чемпіонат U-21. 22-й тур. «Динамо» – «Зоря» – 4:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. 22-й тур. «Динамо» – «Зоря» – 4:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Наша команда відкрила рахунок на 16-й хвилині матчу. Захисник «Зорі» збив Георгія Цитаїшвілі у штрафному майданчику луганської команди, за що арбітр призначив пенальті. Ахмед Алібеков скористався цією можливістю відзначитись у воротах суперника – і влучним ударом у лівий нижній кут воріт зробив рахунок 1:0 на користь київського «Динамо». Голкіпер вгадав бік, у який полетів м'яч, але не зміг парирувати удар.

На 26-й хвилині Алібеков оформив дубль. Цього разу Ахмед забив із гри – пройшовся від центру поля та завдав удару з-за меж штрафного майданчика, поціливши знову в нижній лівий кут воріт луганської команди. Голкіпер і цього разу вгадав бік, але врятувати свої ворота від пропущеного м'яча не зміг

Минуло вісім хвилин – і Ахмед Алібеков оформив хет-трик. Владислав Дубінчак віддав точний пас на Вантуха, Роман зробив подачу до центру штрафного майданчика на Алібекова – і Ахмед ударом зльоту поцілив у ворота «Зорі». Таким чином, уже на 32-й хвилині гри рахунок став 3:0 на користь нашої команди.

На голи киян «Зоря» відповіла одним забитим м'ячем Борисенка на доданій хвилині до першого тайму. Владислав більярдним ударом поцілив у нижній лівий кут воріт «Динамо» та зробив рахунок 3:1, із яким команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі не була сповнена голів, на відміну від першої. У другому таймі ми побачили лише один гол – цього разу м'яч у ворота «Зорі» забив Дмитро Хльобас після навісу Дениса Янакова, встановивши остаточний рахунок у цьому матчі – 4:1.

Чемпіонат U-21. 22 тур. «Динамо» – «Зоря» – 4:1 (3:1)

03.03.2018. Манеж НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Володимир Маханьков, Владислав Дубінчак, Данило Карась, Віталій Миколенко, Карлос Самбрано (Ілля Малишкін, 82), Максим Казаков, Сергій Булеца, Ахмед Алібеков (Богдан Лєднєв, 63), Георгій Цитаїшвілі (Денис Янаков, 73), Роман Вантух (Іван Калюжний, 76), Дмитро Хльобас.

«Зоря» (Луганськ): Луїс Феліпе, Ілля Повалій, Семен Вовченко, Ігор Загоруйко, Ігор Решетов, Едуард Сухомлин, Єгор Шалфеєв, Олександр Авраменко, Владислав Борисенко, Анатолій Клюс (Емін Сафіханов, 45+1), Андрій Новіков.

Голи: Алібеков (16, пен. 26, 32), Хльобас (81) – Борисенко (45+1).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер