Чемпіонат U21. 2 тур. «Львів» - «Динамо» - 2:3. Звіт

Чемпіонат U21. 2 тур. «Львів» - «Динамо» - 2:3. Звіт

Молодіжну команду «Динамо» було посилено недавніми дублерами, а сьогодні - футболістами «основи», яким потрібен ігровий час. Йдеться про Попова, Цитаїшвілі та Шапаренка, які з'явилися на полі з перших хвилин.

Рахунок було відкрито на 16-й хвилині. Після подачі з кутового від Цитаїшвілі Сирота, вигравши позицію в чужому штрафному, точним ударом головою спрямував м'яч у сітку.

Кияни володіли солідною територіальною та ігровою перевагою, але, по аналогії з голом «Динамо», «Львів» також скористався своїм шансом із кутового. Після подачі і скидки, м'яч відлетів до Велвеса, який, у свою чергу, з лінії штрафного, за допомогою рикошету від захисника, зрівняв цифри на табло.

У другому таймі «Динамо» продовжило гнути свою лінію, а результат прийшов після череди замін. Свіжий Ісаєнко після навісу Вівчаренка виграв позицію і головою відправив м'яч у сітку. А ще за 5 хвилин Білошевський здалеку наважився пробити і не прогадав! Після його пострілу сфера влетіла точно в нижній кут воріт. Був забитий і четвертий м'яч «Динамо», але точний удар Сухоручка не був зарахований через офсайд форварда.

«Львів», який намагався якісно справлятися з тиском киян, не занепав духом і відквитав один м'яч. І знову після кутового! Надольський не втримав Савошка, і той скоротив рахунок до мінімуму ударом з лінії воротарського.

3:2 - результативна перемога підопічних Юрія Мороза.

Чемпіонат U21. 2-й тур

02.08.2019. м Добротвір, стадіон «Енергетик». 150 глядачів

«Львів» - «Динамо» - 2:3 (1:1)

«Львів»: Костик, Савошко (к), Медведєв, Олексів, Брама (Тягло, 61), Демків, Хімчак (Ременяк, 53), Вичіжанін (Карвацький, 69), Кос, Велвес (Пентелейчук, 75), Леонардо.

«Динамо»: Нещерет, Попов (Хондак, 46), Сирота, Вівчаренко, Дмитрук, Білошевський (к), Янаков (Шпирка, 68), Надольський, Цитаїшвілі (Мащенко, 59), Шапаренко (Ісаєнко, 53), Сухоручко.

Голи: Велвес (31), Савошко (88) - Сирота (16), Ісаєнко (74), Білошевський (79);

Попередження: Медведєв (35), Олексів (62) - Білошевський (57).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер