Чемпіонат U21. 3 тур. «Динамо» - «Шахтар» - 1:2. Звіт

Чемпіонат U21. 3 тур. «Динамо» - «Шахтар» - 1:2. Звіт

Уже на старті зустрічі гості могли відкривати рахунок, але Бондаренку не вистачило точності і його удар влучив у штангу. Ще пара хвилин, і вже після пострілу Борячука зі штрафного м'яч просвистів у сантиметрах від поперечини.

Кияни відповіли на 17-й хвилині ударом Сухоручка головою після пасу з флангу. На жаль, вийшло несильно і точно в руки воротарю. Відразу виник момент і у Попова, але м'яч із порожніх воріт виніс Криськів. Повинен був забивати Сухоручко після прострілу зліва, але примудрився з пари метрів пробити вище воріт.

Ще двічі до кінця тайму вступав у гру Трубін, відбивши удари Андрієвського і Цитаїшвілі. Ще один удар Андрієвського, метрів із 25, пройшовся прямо над поперечиною.

Голи прийшли у другому таймі. І рахунок відкрили саме господарі. Після навісу з кутового і скидки головою, м'яч відлетів на дальню стійку точно на Сухоручка. Форвард киян цим шансом таки скористався і спрямував сферу в сітку - 1:0.

«Шахтар» перебудувався і пішов в атаку великими силами. Кияни намагалися втримати той темп і той сценарій, який тривав півтора тайму, але, в результаті, зробити цього не вийшло.

До пропущеного м'яча призвела помилка Скорка, який намагався перехопити передачу з флангу, але в підсумку просто зрізав м'яч у власні ворота.

А за пару хвилин до кінця основного часу Бондаренко чітко замкнув простріл Борячука з флангу, відправивши м'яч у сітку метрів із 12.

Урятувати ситуацію міг Цитаїшвілі. У компенсований час Георгій опинився на газоні в чужій штрафній, але рефері порушення правил не побачив.

1:2 - «Динамо» поступається «Шахтарю».

Чемпіонат U21. 3 тур

09.08.2019. НТБ «Динамо», Віта-Литовська. 150 глядачів

«Динамо» (U21) - «Шахтар» (U21) - 1:2 (0:0)

«Динамо»: Бущан, Попов (Хондак, 77), Сідклей, Янаков (Мащенко, 77), Шапаренко, Цитаїшвілі, Сирота, Сухоручко (Ісаєнко, 68), Білошевський (к), Андрієвський (Надольський, 46), Скорко (Дмитрук, 76).

«Шахтар»: Трубін, Меліченко, Семеніхін, Бондар, Сіпріано, Криськів (к), Приходько, Очеретько (Мудрик, 46), Борячук (Судаков, 90+3), Бондаренко (Муравський, 90+1), Фернандо (Холод, 84).

Голи: Сухоручко (53) - Скорко (73, автогол), Бондаренко (86);

Попередження: Сідклей (58), Цитаїшвілі (62) - Бондаренко (32), Фернандо (35), Мудрик (85).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер