Чемпіонат U-21. 3-й тур. «Чорноморець» - «Динамо». Прев’ю

Чемпіонат U-21. 3-й тур. «Чорноморець» - «Динамо». Прев’ю

«Чорноморець» (Одеса)

Позиція в чемпіонаті: 9 місце

Новий сезон молодіжна команда одеського «Чорноморця» розпочала неоднозначно. У першому турі підопічні Геннадія Ніжегородова з мінімальним рахунком 1:0 перемогли на виїзді «Олімпік». Долю поєдинку вирішив забитий на 25-й хвилині зустрічі м’яч.

Отримавши право на штрафний удар в метрах 25-ти від воріт, Серденюк пробив - м'яч, зачепивши «стінку» трохи змінив траєкторію польоту і опинився прямо у Євгена Потароченка, якому залишалося просто перекинути воротаря.

А у минулому турі одесити у Дніпропетровську поступилися «Дніпру» 0:2. Голи команда пропустила на 9-й та 16-й хвилинах від Баланюка.

Найкращий бомбардир у чемпіонаті: Євген Потароченко (1 м'яч)

Воротар No.1: Богдан Зацепін (2 матчі, пропустив 2 м’ячі)

Дискваліфіковані: немає

«Динамо» (Київ)

Позиція в чемпіонаті: 4 місце

У першому турі чемпіонату U-21 динамівці на останній компенсованій хвилині втратили перемогу у виїзному поєдинку з дніпродзержинською «Сталлю». Поєдинок закінчився з рахунком 2:2, голами у складі нашої команди відзначилися Щебетун та Лук’янчук.

А у наступному поєдинку підопічні Вісенте Гомеса та Юрія Мороза вдома не залишили шансів донецькому «Олімпіку» - 5:1 (голи на свій рахунок записали Щебетун – 2, Циганков – 2, Яремчук - 1).

Найкращий бомбардир у чемпіонаті: Олексій Щебетун (3 м'ячі)

Із воротарів по одному матчу провели Вадим Солдатенко (пропустив 2 м’ячі) та Максим Коваль (пропустив 1 м’яч)

Дискваліфіковані: немає

Обличчям до обличчя

Матчі між собою: 20 ігор: 14 перемог «Динамо», 2 нічиї, 4 перемоги «Чорноморця», різниця м'ячів 23:9 на користь «Динамо».

На полі «Чорноморця»: 10 матчів - сім перемог «Динамо», 2 нічиї, 1 перемога «Чорноморця».

Останні п'ять матчів у чемпіонаті між собою: 0:2, 0:2, 1:1, 1:2, 3:0.

Останній матч один проти одного

Чемпіонат U-21. 18-й тур

03.04.2015. Совіньон. СОК «Люстдорф». 50 глядачів

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:3 (0:0)

«Чорноморець»: Зацепін, Кушніренко, Матушевський, Курко (к), Потароченко, Горбовський, Серденюк, Переверза (Попов, 46), Насимі (Цирюльнєв, 82), Мурашов (Волощук, 67), Марковський (Григоренко, 61).

«Динамо»: Рудько, Азацький, Лук'янчук, Нагорний, Шепелєв, Полегенько (к) (Дмитренко, 90+4), Михайличенко, Харатін (Казаков, 86), Андрієвський, Щебетун, Кузик.

Голи: Щебетун (74), Андрієвський (90), Полегенько (90+3, з пенальті)

Попереджений: Матушевський (83).

А чи знаєте ви, що...

Перший матч молодіжних команд «Динамо» та «Чорноморця» відбувся 28 серпня 2004 року на НТБ «Динамо» в Чапаївці і закінчився в присутності 300 глядачів великою перемогою господарів - 3:0. Перший гол у протистояннях дублерів «біло-синіх» і «моряків» записав на свій рахунок на 4-й хвилині нинішній форвард збірної Білорусі Сергій Корніленко, а в обороні у динамівців 52 хвилини відіграв Сергій Федоров, який працює нині в першій команді помічником головного тренера Сергія Реброва.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер