Чемпіонат U21. 3-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 2:0. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 3-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 2:0. Звіт про матч

Враховуючи історію протистоянь, львів’яни є зручним суперником для нашої команди. У трьох попередніх матчах, проведених у рамках молодіжної першості, «біло-сині» громили суперника, при цьому не пропустивши жодного м’яча. Не передбачалося проблем і в звітній зустрічі.

На матч молодіжної першості з першої команди були делеговані захисник Артем Шабанов, який певний час тренувався за індивідуальною програмою через запалення вуха, та півзахисник Роман Вантух, що перехворів на коронавірус.

Динамівці розпочали матч активно, і вже на 4-й хвилині відкрили рахунок. Вівчаренко виконав навіс із лівого флангу, а Надольський, якого залишили самого в центрі штрафного майданчика, головою пробив повз воротаря – 1:0.

Трохи згодом той же Надольський міг оформлювати дубль, коли Вівчаренко знову прострілив зліва, а Вантух продовжив політ м’яча, але Ярослав ударом метрів із семи не зміг цього разу переграти Костика. Ще в одному моменті Єфіменко несильно пробив по воротах, але голкіпер ледь не випустив м’яча за лінію власних воріт. Утім, на фоні цілковитої переваги «Динамо» підопічні Юрія Мороза цілком могли й пропустити під завісу тайму, але Нещерет вчасно залишив свої володіння та випередив Малашевського, який міг вийти віч-на-віч із нашим воротарем.

Після перерви малюнок гри не змінився. І знову територіальна перевага «біло-синіх» втілилася в забитий м’яч на 62-й хвилині. Усе для голу зробив Білошевський: капітан «Динамо» отримав м’яча на лівому фланзі, змістився до центру, обігравши кількох опонентів на своєму шляху, та з лінії штрафного майданчика точно поцілив у кут – 2:0.

Забезпечивши собі комфортну перевагу, динамівці могли почуватися комфортніше на полі, але при цьому продовжували шукати моменти біля володінь суперника. Шабанов здалеку пробив вище воріт, голкіпер забрав м’яча після непоганого удару Бражка з-за меж штрафного майданчика, а незадовго до фінального свистка класний удар метрів із 20-ти вдався Вікентію Волошину, але м’яч пролетів зовсім поруч зі стійкою.

У підсумку 2:0 – упевнена перемога «Динамо», яке продовжило свою переможну та «суху» серію зі старту нинішнього чемпіонату.

Чемпіонат U21, 3-й тур

«Динамо» – ФК «Львів» – 2:0

18.09.2020. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо»: 35. Нещерет, 4. Біловар, 5. Михайленко, 7. Надольський (6. Бодня, 80), 8. Єфіменко (15. В.Волошин, 59), 10. Ванат (16. Сухоручко, 46), 14. Вантух, 17. Білошевський (к, 20. Бражко, 63), 19. Вівчаренко, 22. Скорко, 23. Шабанов.

«Львів»: 12. Костик, 5. Оберман, 5. Демків (к), 7. Вичіжанін, 16. Топчій, 6. Боберський, 8. Малашевський (3. Алфьоров, 75), 11. Гураль (2. Є.Михайлів, 68), 14. Брама (19. Р.Михайлів, 25), 9. Ременяк, 20. Бекерський (17. Малецький, 59).

Голи: Надольський (4), Білошевський (62).

Попереджені: Михайленко (82) – Вичіжанін (90+4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер