Чемпіонат U21. 4-й тур. «Минай» - «Динамо». Анонс матчу

Чемпіонат U21. 4-й тур. «Минай» - «Динамо». Анонс матчу

Поєдинок пройде на полі стадіону «Минай-Арена» у Минаї, початок об 11:30.

«Минай» U21 (Минай)

«Минай» U21 неоднозначно розпочав нинішній сезон. Матч першого туру, у якому суперник динамівців мав у гостях грати з ФК «Львів», не відбувся – його було перенесено на пізніший термін. У другому турі підопічні Дмитра Кабачка вдома поступилися «Олександрії» 1:2 (гол у складі минайців забив Сергій Машталір). Відзначимо, що з 51-ї хвилини господарі грали у меншості через вилучення Артема Сисоєва. Але навіть у десятьох команда змогла відігратися після пропущеного м’яча, щоправда, потім пропустила знову. Нарешті, у минулому турі «Минай» у Щасливому з мінімальним рахунком 1:0 переміг донецький «Олімпік» (гол на рахунку того ж Сергія Машталіра, який із двома забитими м’ячами наразі є найкращим бомбардиром команди в молодіжній першості).

Позиція в чемпіонаті: 7 місце

Останні матчі у чемпіонаті: 1 перемога, 1 поразка, різниця м'ячів – 2:2

Дискваліфіковані: немає.

За крок від дискваліфікації: немає.

«Динамо» U21 (Київ)

Молодіжна команда «Динамо» вдало розпочала сезон та після трьох турів йде без втрат, набравши максимальну кількість очок – 9, та очолюючи турнірну таблицю. У першому турі підопічні Юрія Мороза обіграли з великим рахунком 9:0 донецький «Олімпік». А героєм матчу став Євген Ісаєнко, який п’ять (!) разів поцілив у ворота суперника. Ще два м’ячі записав на свій рахунок Вікентій Волошин, який після того, як Ісаєнко на правах оренди перейшов до «Колоса» з Ковалівки, став найкращим бомбардиром нашої команди у молодіжній першості. Також по одному разу відзначилися Володимир Бражко та Микола Михайленко.

У другому турі наша команда вдома святкувала перемогу над «Десною» 3:0 (голи на рахунку Владислава Ваната, Вадима Мащенка з пенальті та Данила Сухоручка). Нарешті, у минулому турі наша команда вдома виявилася сильнішою за ФК «Львів», перемігши суперника з рахунком 2:0 (авторами забитих м’ячів стали Ярослав Надольський та Богдан Білошевський).

Позиція в чемпіонаті: 1 місце

Останні матчі у чемпіонаті: 3 перемоги, різниця м'ячів – 14:0

Дискваліфіковані: немає.

За крок від дискваліфікації: немає.

Обличчям до обличчя

«Минай» - новачок Прем’єр-ліги нинішнього сезону, тому молодіжні склади «Динамо» та «Минаю» ще не зустрічалися.

Офіційні особи матчу

Арбітр - Романюк А.М. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра - Котубей П.В. (Закарпатська обл.), Юхименко М.В. (Луцьк)

Четвертий арбітр - Райда М.М. (Закарпатська обл.)

Спостерігач арбітражу - Овчар М.М. (Калуш)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер