Чемпіонат U-21. 5-й тур. «Динамо» - «Олександрія» - 1:2. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. 5-й тур. «Динамо» - «Олександрія» - 1:2. Звіт про матч

Поєдинок молодіжних команд «Динамо» і «Олександрії» вийшов досить цікавим і насиченим на події, при чому вже в першому таймі вболівальники побачили одразу три голи. Крім того, в складі «Динамо» з перших хвилин вийшов Вітор Буено - ще один літній новачок команди.

Вже на другій хвилині поєдинку гості відкрили рахунок. Другий поспіль навіс з кутового став результативним. Гліб Бухал, скориставшись позиційною помилкою Владислава Калитвинцева, без проблем переправив м'яч у ворота з близької відстані.

Після пропущеного гола «Олександрія» опустилася на власну половину поля, але активно грала на контратаках. Найбільшу небезпеку воротам гостей створював лівий фланг «Динамо» на чолі з Євгеном Смирним. Півзахисник киян пару раз опинявся на ударній позиції, але в підсумку став автором результативної передачі. Микола Шапаренко підібрав м'яч у центрі поля і закинув на фланг на Смирного. Той зумів, ударом через себе, зробити передачу в центр штрафного на Русина, який, вигравши позиційну боротьбу у двох захисників, переправив м'яч в сітку.

Коли здавалося, що до перерви рахунок не зміниться, «Олександрія» зуміла забити вдруге. Чи не в останній атаці Устименко, отримавши м'яч на лінії штрафного, обіграв захисника і сильно пробив під поперечину.

Початок другого тайму був досить спокійним, командам довелося знову піднімати темп згодом. Без моментів команди грали ще хвилин 15, поки різноманітність в гру не вніс Дмитро Семенов. Футболіст «Олександрії» буквально зрізав в центрі поля Вітора Буено, за що отримав пряму червону картку.

Ряд замін від Юрія Мороза пожвавили гру, Георгій Цітаїшвілі привніс гостроту в дії «біло-синіх», але перевага на полі ніяк не могло матеріалізуватися в цифри на табло. Кияни багато навішували з кутових і били по воротах, але без толку. Стандарти виявилися не тією зброєю, яка сьогодні могла вразити «Олександрію».

У заключні 10 хвилин матчу картина на полі особливо не змінилася. Кияни атакували, били, але безрезультатно. Слід виділити впевненість і самовідданість гостей, які, граючи в меншості, діяли понад впевнено.

1:2 - перша поразка молодіжної команди «Динамо» в сезоні 2018/19.

Чемпіонат U-21. 5-й тур. «Динамо» - «Олександрія» - 1:2 (1:2)

17.08.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

Голи: Русин (29) – Бухал (2), Устименко (45)

«Динамо»: Бущан, Попов (Петрусенко, 67), Миколенко, Малишкін (Романчук, 81), Смирний, Алібеков (К), Калитвинцев, Шапаренко (Булеца, 61), Буено (Цитаїшвілі, 61), Русин (Шпирка, 46), Вантух.

«Олександрія»: Білик, Прокипчук (К), Семенов, Бухал, Устименко (Литвяк, 61), Микицей (Шкіндер, 46), Вітенчук, Дубенков (Русьян, 67), Верхоланцев (Хрієнко, 82), Куліш (Гура, 88), Стецьков.

Попереджені: Шапаренко (51), Вантух (72), Алібеков (90+1) - Бухал (15), Стецьков (90)

Вилучений: Семенов (59).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер