U-21. Перемога динамівців над львівськими «левами» за явною перевагою (+ ВІДЕО)

U-21. Перемога динамівців над львівськими «левами» за явною перевагою (+ ВІДЕО)

Порівнянно з попередньою грою, в якій динамівці поступилися в гостях «Дніпру», у стартовому складі нашої команди відбулася одна заміна – замість Казакова з перших хвилин грав Віталій Буяльський. Окрім нього, з першої команди, як і минулого туру, були відряджені Максим Коваль та Микита Бурда.

Перші хвилини матчу минули в боротьбі за ініціативу, проте доволі швидко команди окреслили стратегію гри. Динамівці не форсували події, атакували широко та різноманітно. Львів’яни же, у свою чергу, заволодівши м’ячем, намагалися якомога швидше доставити його до воріт суперника, роблячи ставку на контрвипади.

Проте й ця стратегія гостей не виявилася ефективною – «леви» зрідка загрожували воротам Коваля лише після стандартів. Перевага же киян була беззаперечною, проте до забитих м’ячів справа довго не доходила. Дуже небезпечно після кутового від Циганкова бив Буяльський, проте чудово зіграв Підківка.

Але за п’ять хвилин до перерви динамівці нарешті підібрали ключі до оборони гостей – Тимчик прострілив із правого флангу, й Яремчук із близької відстані поцілив у ворота гостей.

Другий тайм «біло-сині» також розпочали без зайвої квапливості, але не надто йшли вперед, аби відігратися, й «Карпати». На 57-й хвилині «Динамо» забило другий м’яч – Яремчук на дальній стійці головою переправив м'яча у ворота після передачі з лівого флангу від Михайличенка, зробивши таким чином дубль.

Але й на цьому команда Вісенте Гомеса не зупинилася – Циганков ефектним дальнім ударом довів рахунок до розгромного, а на передостанній хвилині не менш красивий м’яч забив Андрієвський, встановивши остаточний рахунок у грі – 4:0.

Чемпіонат U-21. 5-й тур

14.08.2015. Київ, НТБ «Динамо». 300 глядачів

«Динамо» – «Карпати» – 4:0 (1:0)

«Динамо»: Коваль, Бурда, Лук’янчук (Азацький, 46), Тимчик, Осман, Шепелєв (Андрієвський, 86), Михайличенко (к), Оріховський, Буяльський, Циганков, Яремчук (Щебетун, 68)

«Карпати»: Підківка, Сениця (Михайловський, 62), Виздрик, Маркович (к), Дударенко, Савошко, Вербний, Полюганич, Кравець (Захарків, 46), Яструб (Богач, 72), Грисьо.

Голи: Яремчук (40, 57), Циганков (74), Андрієвський (89).

Попередження: Азацький (64), Михайличенко (79) – Захарків (67), Савошко (88).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер