Чемпіонат U21. 7-й тур. «Динамо» - «Десна». Анонс матчу

Чемпіонат U21. 7-й тур. «Динамо» - «Десна». Анонс матчу

Зустріч пройде на НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі, початок о 13:00.

«Динамо» U21 (Київ)

Новий сезон наша команда розпочала із двох виїзних перемог над «Карпатами» та ФК «Львів». У першому турі підопічні Юрія Мороза перемогли з рахунком 3:1 завдяки голам Мащенка, Янакова і Сухоручка.

Непростою виявилася друга гра з ФК «Львів». Динамівці вийшли вперед на початку зустрічі зусиллями Сироти, але незабаром львів’яни рахунок зрівняли. У другому таймі Ісаєнко та Білошевський забезпечили перевагу своїй команді у два м’ячі, але «Львів» зумів скоротити рахунок до мінімуму – 3:2 на користь киян.

У третьому турі динамівці вдома поступилися донецькому «Шахтарю» 1:2. Наші хлопці забили першими зусиллями Сухоручка у другому таймі. Незабаром донеччани зрівняли рахунок після того, як Скорко зрізав м'яч у власні ворота. А за пару хвилин до кінця основного часу Бондаренко чітко замкнув простріл Борячука з флангу, 1:2 – вольова перемога гостей.

Надалі наша команда мала провести ще два матчі чергових турів першості України, але поєдинок із «Маріуполем» було перенесено на вересень, а молодіжна команда донецького «Олімпіка» не допущена до змагань.

Тож, свій наступний матч «Динамо» U21 провело за два тижні на виїзді проти луганської «Зорі». Він виявився напруженим та драматичним. Наші хлопці пропустили першими ще до перерви з пенальті, але згодом зусиллями Надольського у другому таймі зрівняли рахунок. Луганчани знову вийшли вперед після влучного удару Сухаря, але динамівці провели ударну завершальну частину і змогли вирвати перемогу незадовго до фінального свистка. Спочатку Надольський оформив дубль, чітко замкнувши передачу від Бражка, а на останній компенсованій хвилині приніс три очки для своєї команди, скориставшись подачею з кутового Блізніченка та оформивши хет-трик.

«Десна» U21 (Чернігів)

Позиція в чемпіонаті: 5 місце

Останні п’ять матчів у чемпіонаті: 2 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка, різниця м'ячів – 10:8

Останні матчі на виїзді: 1 перемога, 1 поразка, різниця м'ячів - 3:5.

5 найстабільніших гравців у поточному чемпіонаті: Микола Сираш (6 матчів), Мирослав Сердюк (6 матчів), Едуард Галстян (6 матчів), Ренат Мочуляк (6 матчів), Віталій Приндета (5 матчів).

Воротар No.1: Максим Татаренко (6 матчів, пропустив 11 м'ячів).

Найкращий бомбардир у чемпіонаті: Едуард Галстян (3 м’ячі).

Дискваліфіковані: Олександр Шарило.

За крок від дискваліфікації: немає.

Обличчям до обличчя

«Десна» лише з минулого сезону почала виступати у Прем’єр-лізі, тому молодіжні склади цих команд зустрічалися лише двічі. У вересні минулого року кияни вдома святкували впевнену перемогу з рахунком 7:0, а в перший день березня у гостях перемогли з іще більш розгромним результатом – 8:0.

Офіційні особи матчу

Арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків)
Асистенти арбітра – Сергій Приступа (Київ), Віктор Матяш (Донецьк)
4-й арбітр – Володимир Новохатній (Київ)
Суддівський спостерігач – Михайло Овчар (Івано-Франківськ).

Останній матч один проти одного

Сезон 2018/2019. Чемпіонат U21. 20 тур.

«Десна»U21 - «Динамо» U21 - 0:8 (0:2)

01.03.2019. НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі

«Десна»: Татаренко, Галстян (к), Руденко, Сердюк, Беліч, Самойленко, Слотюк, Пічугін, Попинака (Скрибка, 89), Тичинін, Бабашев.

«Динамо»: Бущан, Попов (к), Сирота (Романчук, 56), Кравченко, Смирний, Булеца (Вівчаренко, 71), Цитаїшвілі (Завгородній, 46), Надольський (Петрусенко, 76), Буено, Шпирка (Ванат, 63 ), Че Че.

Голи: Цитаїшвілі (10), Буено (45, 47, 74, з пенальті), Ванат (78, 88), Смирний (83, 87)

Попереджений: Пічугін (59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер