Чемпіонат U21. 7-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 4:2. Звіт про матч

Чемпіонат U21. 7-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 4:2. Звіт про матч

Цей суперник вважається незручним для підопічних Юрія Мороза, адже минулого сезону у двох матчах динамівці одного разу поступилися, а ще один матч завершився внічию. А позаминулого динамівці здобули лише одну перемогу і тричі поступилися. Тож не дивно, що наша команда була налаштована вкрай серйозно, особливо, враховуючи поразку в минулому турі в гостях від львівського «Руху», яка стала першою для киян у нинішньому сезоні.

Динамівці розпочали матч активно і вже на 1-й хвилині відкрили рахунок. У першій же своїй атаці Вікентій Волошин здорово справа навісив до штрафного майданчика, де Шулянський у дотик переправив м’яч у сітку. Повівши в рахунку, кияни почали діяти ще впевненіше та володіти ініціативою. Гравці ж «Олександрії» небезпечно відповідали стрімкими контратаками.

У середині тайму гості змогли зрівняти рахунок після того, як Моргун зіграв невпевнено та випустив м’яч з рук. Його підхопив Каранга та спрямував уже в порожні ворота. Незабаром Мащенко мав нагоду зрівняти рахунок зі стандарту, призначеного поблизу штрафного майданчика олександрійців, але після рикошету м’яч забрав воротар. Утім, кияни досягли свого кількома хвилинами пізніше, коли Ванат скинув м’яч головою під удар Шулянському, і Артем із лінії штрафного майданчика влучно пробив повз воротаря, оформивши дубль. А вже в компенсований до першого тайму час Артем став автором третього взяття воріт. Він промчався з м’ячем із середини поля, змістився в центр, обіграв захисника та пробив у ближній кут – 3:1.

Другий тайм наша команда теж розпочала активно. Відзначимо спроби Шулянського, Ваната, Волошина та Мащенка, але суперник зміг ці спроби нейтралізувати. У подальшому на полі було багато боротьби, але загалом гра проходила цікаво та динамічно. У середині тайму один на один із голкіпером виходив Ванат, але його збив Борисенко у власному штрафному майданчику. У підсумку голкіпер «Олександрії» отримав жовту картку, а Ванат упевнено реалізував пенальті, відправивши м’яч у протилежний від воротаря кут воріт.

Але і на цьому команди не заспокоїлися. Остаточний рахунок встановив Тарасенко. Динамівці довго розігрували м’яч поблизу власного штрафного майданчика, гості його перехопили, Мухаматгалєєв зробив передачу на Гаркушу, той ще далі на Тарасенка, і той метрів із 15-ти спрямував м’яч у сітку.

У підсумку 4:2 – бойова перемога «Динамо».

Чемпіонат U21, 7-й тур

«Динамо» – «Олександрія» – 4:2 (3:1)

23.10.2020. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо»: 1. Моргун, 2. Кузик, 3. Боль, 4. Біловар (6. Бодня, 81), 5. Михайленко (7. Тлумак, 81), 9. В. Мащенко (8. Єфіменко, 65), 10. Ванат (16. Сухоручко, 75), 11. Шулянський, 15. В. Волошин (14. Яцик, 87), 17. Білошевський (к), 19. Вівчаренко.

«Олександрія»: 26. Борисенко, 4. Каландадзе, 5. Микитюк, 9. Янчак, 11. Лучкевич (7. Мухаматгалєєв, 75), 22. Підручний (20. Андріца, 78), 23. Каранга (16. Бабешко, 75), 29. Шастал (15. Петренко, 46), 69. Дубілей, 70. Новіков (к) (55. Тарасенко, 78), 99. Гаркуша.

Голи: Шулянський (1, 34, 45), Ванат (73, з пен.) – Каранга (28), Тарасенко (83)

Попередження: Біловар (11), В. Мащенко (27), В. Волошин (33) – Микитюк (16), Гаркуша (31), Борисенко (72), Каландадзе (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер