Чемпіонат U-21. 8-й тур. «Динамо» - «Олександрія» - 1:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. 8-й тур. «Динамо» - «Олександрія» - 1:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Стартовий склад підопічних Юрія Мороза ряснів гравцями, які пройшли школу першої команди. У воротах вийшов Артур Рудько, в захисті Александар Пантич і Микита Бурда, в півзахисті Микита Корзун, у нападі Артем Бєсєдін. Також з'явилися на полі гравці, які періодично тренуються з основною командою - Віталій Миколенко, Микола Шапаренко та Богдан Лєднєв. Вийшов дуже цікавий склад, який би не загубився і на рівні Прем'єр-Ліги. Залишалося молодим і досвідченим гравцям показати свій клас у грі з вельми амбітним суперником, метою якого в нинішньому сезоні є потрапляння до першої шістки.



Мотивації динамівцям надавала присутність на трибунах керівництва клубу в особі його президента Ігоря Суркіса, головного тренера першої команди Олександра Хацкевича. Також поєдинок відвідав віце-президент УЄФА, почесний президент ФФУ Григорій Суркіс.

Нескладно було передбачити тактику команд на гру, кияни традиційно зробили ставку на атаку, чіткий контроль м'яча і пресинг при його втраті. У першому таймі ігрову перевагу вдалося втілити в кілька небезпечних моментів, жоден із яких не став результативним.



З іще більшим завзяттям «біло-сині» пішли вперед після перерви, чи не всі гравці атакуючої лінії могли відкрити рахунок, а удача на 73-й хвилині посміхнулася Назарію Русину, який отримав точну передачу від Євгена Смирного. Відзначимо, Русину, щоб забити м'яч, потрібно було провести на полі лише одну хвилину. Втім, перевагу динамівці утримували недовго. На 82-й хвилині Стецьків добре виконав удар зі штрафного і зумів зрівняти рахунок...



У заключні хвилини зустрічі команда Юрія Мороза пішла в атаку, намагалася вирвати перемогу, але час минав, а захист олександрійців був міцним і надійним. Як наслідок, нічийний результат і п'яте місце для «Динамо» в турнірній таблиці.

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-21. 8-й тур

09.09.2017. смт.Чапаївка, НТБ «Динамо». 200 глядачів.

«Динамо» (Київ) - «Олександрія» - 1:1 (0:0)

«Динамо»: Рудько, Дубінчак, Миколенко (Калюжний, 46), Пантич, Бурда (Кравченко, 46), Казаков (к), Шапаренко (Смирний, 60), Лєднєв (Алєксєєв, 85), Корзун (Русин, 72), Бєсєдін, Вантух.

«Олександрія»: Рудик, Бабогло, Прокопчук, Гаврушко (к), Литвяк (Шкіндер, 80), Гранчар, Яровой (Вітенчук, 46), Козак (Райлян, 65), Чорний (Тищенко, 70), Стецьків, Протасов.

Голи: Русин (73) - Стецьків (82).

Попереджені: Бурда (36), Пантич (53) - Гранчар (32), Стецьків (45), Литвяк (73).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер