Чемпіонат U-21. 9-й тур. «Олімпік» - «Динамо» - 0:5 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. 9-й тур. «Олімпік» - «Динамо» - 0:5 (+ФОТО, ВІДЕО)

За традицією Юрій Мороз задіяв кількох гравців першої команди, що не потрапляють з різних причин до її основного складу. Проти «Олімпіка» таких було двоє - нападник Артем Бєсєдін та захисник Томаш Кендзьора. Відзначимо, що поляк перебуваючи в розташуванні своєї національної збірної захворів, і лише днями повернувся до Києва.

Гра проходила на штучному покритті, але цей факт жодним чином не вплинув на бойовий настрій динамівців, які вже з перших хвилин поєдинку зайняли гостьову половину поля. В атаці основна небезпека йшла від парочки Вантух-Бєсєдін, на 10-й і 13-й хвилинах після передач Романа Артем наносив удари. Втім, Бєсєдін засмучувався недовго, на 20-й хвилині Шапаренко пробив низом, м'яч зачепивши Артема змінив напрямок і влетів у ворота! Забитий м'яч зняв напругу з киян, з'явилася розкутість. Було помітно, що подовгу володіючи м'ячем, створюючи багатоходові комбінації, динамівці отримують задоволення від футболу.

За рахунку 0:1 «Олімпік» намагався йти вперед, на самому початку другого тайму в одній атаці суперник пробив двічі, але спершу динамівців виручив Маханьков, а потім підвела точність. Всі питання щодо переможця були зняті на 58-й хвилині, коли Бєсєдін вміло замкнув подачу від Кравченка. Третій м'яч у зустрічі - немов вишеньку встановивши на торт - забив Дубінчак. Владиславу вдався незрівнянний по точності удар з-за меж штрафного майданчика у «дев'ятку» воріт «олімпійців». А за кілька хвилин до фінального свистка гольове чуття прийшло до Смирного – півзахисник зумів забити два м'ячі, що стали першими для нього в звітному сезоні.

Перемога 5:0 цілком відображає співвідношення сил на полі. Наступним суперником «Динамо» в Чемпіонаті U-21 стане рівненський «Верес».

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-21. 9-й тур

16.09.2017. м.Біла Церква, стадіон «Зміна»

«Олімпік» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 0:5 (0:1)

«Олімпік»: Безкровний (к), Пісковий, Єдинак, Снурніцин, Надірадзе, Касяненко, Шарай, Геловані, Глиняний (Антонюк, 72), Пуді, Масікевич (Головатенко, 61).

«Динамо»: Маханьков, Дубінчак, Кендзьора (Лєднєв, 64), Кравченко, Смирний, Казаков (к) (Петрусенко, 84), Калюжний, Алібеков, Шапаренко (Булеца, 70), Бєсєдін (Русин, 64), Вантух.

Голи: Бєсєдін (20, 58), Дубінчак (80), Смирний (87, 90).

Попереджені: Безкровний (20), Лєднєв (85) - Кравченко (23), Калюжний (40).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер