Чемпіонат U21. «Чорноморець» - «Динамо» - 3:3

Чемпіонат U21. «Чорноморець» - «Динамо» - 3:3

Перша частина гри минула за сценарієм «біло-синіх». Команда Юрія Мороза повністю контролювала хід гри, володіла відчутною перевагою, яку втілила у два логічні м’ячі.

Відкрили рахунок динамівці на 19-й хвилині. Позиційна атака «біло-синіх» завершилася навісом із правого флангу у виконанні Владислава Калитвинцева на дальню стійку, звідки Вітор Буено головою відправив м’яч у ближній кут. Цей гол став першим для бразильського новачка за київське «Динамо», нехай поки і не в матчі першої команди.

А на 32-й хвилині Владислав Калитвинцев відзначився голом сам, ударом в один дотик замкнувши з лінії воротарського простріл Євгена Смирного з лівого флангу.

У середині другого тайму «Чорноморець» відіграв один гол. Центральний півзахисник Владислав Хамелюк спокійно наблизився з м'ячем із середини поля майже до штрафного «біло-синіх» та метрів із 20-ти лівою ногою потужно пробив у «дев'ятку» воріт Владислава Кучерука. Утім, уже за п’ять хвилин «біло-сині» знову відновили свою перевагу у два м’ячі. Голкіпер одеситів Дмитро Безрук невдало виконав вільний удар, а Юрій Шпирка перехопив м'яч та реалізував вихід сам-на-сам із голкіпером.

На 77-й хвилині шанси «корабелів» відігратися, здавалося би, стали зовсім примарними, коли за повторне попередження з поля був вилучений Владислав Хомутов.

Але за кілька хвилин Хамелюк знову взяв ініціативу на себе та власноруч вирішив долю епізоду. Він перехопив м'яч поблизу штрафного майданчика динамівців, увірвався до штрафного, фінтом прибрав захисника та ударом у кут переграв голкіпера. А ще за дві хвилини удар з льоту з гострого кута в стилі Марко Ван Бастена вдався Дмитру Семеніву, який прийняв м’яч на лінії штрафного після довгого пасу із середини поля.

Чемпіонат U21. 6 тур.

«Чорноморець» - «Динамо» - 3:3 (0:2)

24.08.2018. Одеса. СОК «Люстдорф». 300 глядачів

«Чорноморець»: Безрук, Соколов (к), Калітов, Остапенко (Войтіховський, 46), Норенков, Хомутов, Долгов (Саблін, 56), Хамелюк, Тітаєвський (Граматік, 81), Плохотнюк (Михайленко, 85), Семенів (Вдовичнко, 85).

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук (Кравченко, 78), Смирний, Шапаренко (Булеца, 60), Алібеков (к), Калитвинцев, Петрусенко, Вантух, Попов (Романчук, 75), Шпирка (Ісаєнко, 82), Буено (Білошевський, 60).

Голи: Хамелюк (63, 82), Семенів (83) – Буено (19), Калитвинцев (32), Шпирка (69)

Попередження: Хомутов (38), Соколов (70) – Смирний (43)

Вилучення: Хомутов (77, повторне попередження)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер