Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Десна» - 7:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Десна» - 7:0. Звіт про матч

Рахунок у матчі був відкритий на 10-й хвилині зустрічі. Георгій Цитаїшвілі заробив пенальті у ворота «Десни», після чого йому надали медичну допомогу. Ахмед Алібеков успішно реалізував 11-метровий удар, зробивши рахунок 1:0 на користь київського «Динамо».

У середині першої половини гри Євгеній Смирний влучив у правий верхній кут воріт «Десни», таким чином подвоївши перевагу «Динамо» на табло – 2:0.

Через три хвилини голом відзначився Микола Шапаренко, вдало прийнявши м`яч спиною до воріт і з розвороту результативно пробивши по воротах «Десни», тож встановив рахунок 3:0 на користь господарів поля.

Наприкінці першого тайму Георгій Цитаїшвілі пробив у площину воріт гостей, проте голкіпер парирував удар. На перерву команди пішли за рахунку 3:0.

На початку другої половини зустрічі довелося попрацювати Георгію Бущану, забираючи м`яча до рук після ударів від «Десни» у площину воріт нашої команди.

На 67-й хвилині матчу Ахмед Алібеков головою замкнув навіс із правого флангу, таким чином оформивши дубль і зробивши рахунок 4:0.

Через дві хвилини арбітр призначив друге у матчі пенальті у ворота чернігівської команди, після чого «Десна» замінила голкіпера – замість Ігоря Литовки на поле вийшов Максим Титаренко. Проте це не допомогло їм уникнути результативного удару з 11-метрової позначки від Сергія Булеци, який впевнено пробив у лівий нижній кут воріт «Десни». Рахунок став на 71-й хвилині вже 5:0 на користь «Динамо».

Кияни продовжили йти вперед – і Юрій Шпирка на 86-й хвилині забив шостий м`яч у ворота «Десни». А на останній хвилині матчу Шпирка оформив дубль, для цього йому знадобилося лише чотири хвилини, і відзначився сьомим голом, поставивши крапку у зустрічі.

Тож київське «Динамо» перемогло чернігівську «Десну» із розгромним рахунком 7:0.

Чемпіонат U-21. 9-й тур. «Динамо» - «Десна» - 7:0 (3:0)

22.09.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо»: Бущан, Хондак, Романчук (Шепелєв, 46), Дмитрук (Кравченко, 61), Смирний, Цитаїшвілі, Алібеков (Петрусенко, 72), Калитвинцев, Вантух, Шапаренко (Булеца, 61), Супряга (Шпирка, 46).

«Десна»: Литовка (Татаренко, 70), Єрмаков, Галстян, Руденко, Сердюк, Довгий, Якимів, Волков, Фалько, Вовк, Попинака (Чайка, 76).

Голи: Алібеков (10, пен., 67), Смирний (22), Шапаренко (25), Булеца (71, пен.), Шпирка (86, 90).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер