Чемпіонат U-21. «Динамо»– «Карпати» – 2:2. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Динамо»– «Карпати» – 2:2. Звіт про матч

Це була вже третя зустріч суперників у нинішньому сезоні, й обидві попередні завершилися внічию – 1:1. Не обіцяв легкої гри для динамівців і звітний матч.

У стартовому складі «Динамо» з перших хвилин вийшли Бущан та Миколенко, які не грали певний час через травми, а в нападі місце зайняв Хльобас, який після повернення з оренди поки не може завоювати стабільне місце в першій команді «біло-синіх».

Матч розпочався для підопічних Юрія Мороза – краще не вигадаєш. Цитаїшвілі підібрав м'яча біля власного штрафного майданчика, пробіг метрів 60, після чого класним пасом вивів до воріт Лєднєва, й Богдан реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. А вже на 16-й хвилині рахунок було подвоєно – Казаков підібрав м'яча в центрі поля, побачив у штрафному майданчику Хльобаса, який прийняв передачу, розвернувся та поцілив точно в нижній кут воріт.

Здавалося би, ведучи у два м’ячі, динамівці могли почуватися більш ніж комфортно. Але надмірна впевненість зіграла з «біло-синіми» злий жарт – володіючи цілковитою перевагою, тим не менш вони дозволили супернику скоротити відставання в рахунку, коли Толочко точним ударом головою замкнув навіс партнера зі штрафного з правого флангу.

У перерві тренерський штаб «Динамо» провів одну заміну – замість Хльобаса на поле вийшов Русин, який останнім часом відновлювався після травми. Забити Назарію не вдалося, натомість ще один м’яч влетів у ворота Бущана – Бусько увійшов до штрафного майданчика з лівого флангу й застав нашого голкіпера зненацька, пробивши у ближній кут воріт.

До завершення матчу динамівці мали не одну нагоду, аби вирвати таки перемогу (навіть незважаючи на те, що з 73-ї хвилини грали в меншості після вилучення Булеци) – приміром, Русин головою пробив у стійку, з ударом Лєднєва зі штрафного впорався воротар, а Янаков не зміг переграти голкіпера ударом із кута воротарського майданчика – але змінити цифри на табло так і не спромоглися.

Таким чином, «Динамо» втратило очки, але, враховуючи нічию в матчі головного переслідувача, донецького «Шахтаря», «біло-сині» зберегли перевагу у три очки над конкурентом, з яким зустрінуться в очному протистоянні в наступному турі.

Чемпіонат U-21, 26 тур

«Динамо»– «Карпати» – 2:2 (2:1).

06.04.2018. Чапаївка, НТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо»: Бущан, Дубінчак, Карась, Миколенко, Калюжний, Казаков, Булеца, Лєднєв, Цитаїшвілі, Вантух (Янаков, 67), Хльобас (Русин, 46).

«Карпати»: Підківка, Стасишин, Виздрик, Сільченко, Саламаха, Бусько, Толочко, Богач (Кортес, 46), Войтович (Заїкін, 84), Бедоя, Акулінін.

Голи: Лєднєв (1), Хльобас (16) – Толочко (39), Бусько (55).

Попереджені: Карась (40), Калюжний (57) – Стасишин (68), Войтович (73), Кортес (78).

Вилучений: Булеца (73).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер