Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Карпати» - 3:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Карпати» - 3:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Перший небезпечний момент кияни створили на 13-й хвилині зустрічі. Ахмед Алібеков завдав удару в площину воріт «Карпат», проте Роман Підківка спочатку парирував удар, а потім забрав м`яч до рук, остаточно ліквідувавши небезпеку поблизу своїх володінь. На цей епізод через чотири хвилини відповів ударом по воротах «Динамо» Остап Притула, проте «шкіряний» пройшов повз праву стійку воріт господарів поля.

У середині першого тайму Владислав Калитвинцев завдав удару в ближній кут воріт львів`ян, але голкіпер, відбивши м`яч, перевів його на кутовий, який став результативним для киян. Євгеній Ісаєнко після подачі з кутового з лівого флангу на 28-й хвилині влучив у ворота гостей та відкрив рахунок у матчі на користь «Динамо» – 1:0.

На доданій хвилині до першого тайму Євгеній Ісаєнко, точно пробивши у ворота «Карпат» із близької відстані після передачі від Євгенія Смирного з лівого флангу, подвоїв перевагу «Динамо» та оформив дубль. Тож на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь киян.

На 56-й хвилині «Динамо» втретє відзначилось у воротах львівської команди. Цього разу Вітор Буено виконав навіс з лівого флангу, на який вдало відгукнувся Денис Попов, головою поціливши у сітку воріт команди суперника. Таким чином рахунок став більш ніж упевненим для господарів поля – 3:0.

Ближче до завершення зустрічі вразити ворота гостей мав можливість Олександр Петрусенко, проте влучив у поперечину воріт «Карпат».

Більше моментів команди не реалізували, тож матч завершився перемогою київського «Динамо» з рахунком 3:0.

Чемпіонат U-21. 7-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 3:0 (2:0)

01.09.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Бущан, Ісаєнко (Романчук, 66), Алібеков (Булеца, 53), Буено (Білошевський, 81), Вантух (Кравченко, 84), Дмитрук, Калитвинцев (Цитаїшвілі, 46), Миколенко, Петрусенко, Попов, Смирний.

«Карпати» (Львів): Підківка, Веремієнко, Слива, Векляк, Саутін, Лях (Харжевський, 62), Толочко (Рибачук, 72), Желізко (Сільченко, 34), Рудюк, Притула (Дудинський, 72), Черепущак (Кос, 62).

Голи: Ісаєнко (28, 45+1), Попов (56).

Попередження: Попов (57) - Желізко (9).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер